IRC-Galleria

Kiva viikonloppu <3Sunnuntai 25.05.2008 19:01

Tialla on lieviä kirjotusonkelmia, mut mitäs muuta siltä voi ootta, blondi kun on &lt;virne&gt;
Tuli perjantain kurkku kipeeks ku piti autos nukkuu ilman kenkii :< Ja sitte koko päivä väsättii niien kaikkien juttujenkaa. Hirvee hässäkkä :/ Mut iltaa mennessä alko menokii jo parantuu ^^ Käytii kaupoilla. Iskän kaverit vähän viihytti :D Oli meinaan aika hinuris ne kaikki.

Äijä:"Mitäs näist arvoist voi voittaa?"
Äiti:"Kaikkee pikku tavaraa. Mut oli siel kyl ihan hyvii palkintoikii."
Äijä:"Aijaa, mie aattelin että ois voittanu sinut."


Äijä:"Nii sie oot siis **-vuotias?"
Ria:"Juu"
Äijä:"No mul on saman ikänen poika, mut se on vaa minuu tähän asti. Ja sil on ruskeet silmät, ja kunnon vatsalihakset, ei tällänen kaljamaha ku mulla mikä menee tällai *plum plum*. Ei tarvi varsipeilii käyttää että näkis jotain."

Lauantaina sama juttu heti aamusta alusta, ja äiskä oli aika tuhma. soo soo. Ja nyt oli vuorostaa nuha :/ Nenä ihan tukkees. Aika inhottavaa oli olla koko päivä ku oli niin kauheen kuumaki. Mentii Virtasalmelle ku osa porukasta ajeli rataa moottoripyörillä. Luultii jo äiskänkaa että Tia meni ekas mutkas nurin ku ei sitä enää näkyny sieltä takasii :D Mut tulihan se sielt sit viimenää. Käytii apteekissa ostamas Panodiilii ja nenäsumutetta. Illalla istuskeltii sielä hotellin baarin puolella. Tulipa kerran lauleltuakii sielä. Ja minut ja Tia heitettii sielt sitte loppujen lopuks ulos :< No joo mut kyl ite lähettii ettei sen ilkeen näkösen portsarin pitäny tulla kantamaa :< Oisin kyl voinnu tanssii senkaa ^^ No en kyllä, ei se ollu ees komee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.