IRC-Galleria

Tired of being..Sunnuntai 30.09.2007 15:27

Sunnuntai! tuo antiikkiaikainen työpäivä! työstä tää menee mullaki että pysyy henkisyyspuoli edes jotenki kasassa!

Pääs vähä nykii ja silmät ettii pisteitä mitä voi tuijottaa, kattelinki tossa äsken parituntia Koiraspuolista rukoilijasirkkaa ja näytti sen parittelu kyl niin epätoivoselta että eihän tossa siis ole mitää järkee!! ..siis näköjään jos sil on perkele pää kiinni omassa ruumiissa ni toi helvetin naaras alottaa noi puuhastelut esileikillä et se leikkaa sen koiraan pään irti <-- WTF? iha vitun sekasin noiki näköjää, en oo ainut..

Mitä tulee viime yöhön ni siis aika liian normi lauantai! eli vedettii tietty rännit, voitin b&j:ssä taas! ja mun uudet kengät on ihan mahtavat lavalla! ihan älyttömät liikkeet sai aikaseks! Jotain oleellista ja tärkeetä sieltä tosin puuttu! mutta kyynelten nielten jatkoin yön viimesille minuuteille asti! :D No ei siinä, kävelin kotiin naapureiden kans :) ja hankas jalas koko matkan joku..
kotiovella sit tajusin ottaa kengän veke ja kivihän siel oli! oon oikeesti joskus fiksumpiki! mulla oli kai huono lapsuus, olin melkonen epeli, ku ei ollu pihamaallakaa ku karkee sepeli :D mut siis se teki paljon enemmän tuhoo ku se lehti edellisyöltä paidan välissä!

En taas tiedä missä mun kaikki rakkauden jumalat on, mut ainakaa ne ei istu mun tähtikuviossa, sen sijaan jotain kääpiöjumalia pyörii solkenaan!

Täytyis saada jotain elämää tälle päivälle et rattaat lähtis pyörii oikeesee suuntaan, ennenhän ku ei oltu keksitty potkureita ni käytettii siipirattaita höyrykoneis!

Näihin tunnelmiin ei muutaku Maayong hapon!! hiligainon kielellä siis hyvää päivänjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.