IRC-Galleria

Roses are read..Perjantai 09.11.2007 20:51

Olipahan viikko! ja varsinki perjantai! hullu myrskytuuli ja vesimyrsky yllätti ja työpaikalle syntyi kanjoni! Vikkelimmät huomaa tosta kuvasta ku rakensin sillan! joo et jos tarviitte ylityksiä ni soita WoPen nikkeripajaan, ni tuon vehkeeni teille ja alan hommiin!

Tosiaan viime päiväkirjan tuloksia vaimoehdokkaista ei ikävä kyllä saada koska ehdokkaita löyty 0 kappaletta, eli yön juuliani odottaa vielä jossakin, että voin sitten SUA KATSOA IHASTELLEN, HIEMAN RAKASTUNEENA PUNASTELLEN! <33

Noniin se naisista, mitäs perjantaina! no ei mittään! oon tässä kosanderin avannu ja napsilasejaki on jo 2 tiskialtaassa mut ei kuulu soittoja taikka tekstiviestejä että voitko hakee mut pukinmäen essolta! jätetään tämä siis auki vielä.

mC wope samalla radalla vanhalla tavalla, mihi mä ny muka täst tapani paranna. -ei oo liikkees tänään.. :ruusu

Sunnuntaina on kisat! saa lyödä vetoa aika-ajo tuloksesta ja kisatuloksesta, oikein vastanneille ilmaisia drinkkejä.

Palatakseni vielä noihin siipiratasaluksiin joista joskus muinoin yön pimeydessä kerroin, eli vedessä kulkeva alus joka pyörittää rattaita moottorin sijasta, ihmetyttää miksi suomessa käyttivät rattaita molemmilla puolilla runkoa, mutta amerikassa esimerkiksi takana ja edessä vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.