IRC-Galleria

Wolfwood

Wolfwood

on voittanut akun dartsissa

Wolffi majailee Tallinnassa!Torstai 19.02.2009 00:06

Tere tulemast! Tänään saavuttiin ja täällä ollaan. Mentiin eilen laivalla klo 3 nukkuu ja klo 6 oli herätys. Aamulla piti "7 aikaa olla pois laivast" ja me oltii kannel joskus pari minuttii 7 jälkee. Kaikki ovet oli kiinni ja sit oli joku toinenki pariskunta siel ja kyseli et "taidetaa ol laiva viimiset matkustajat". Noh, joku vanha pappa tuli sisäl ja huomattii ettei semmoset ovet ollukkaa lukos =D

Tänää siis noustii klo 6 ja nyt klo o 22 ja päiväl kerittii hiuka nukkuu. Mentii aamusta heti käymää prismas ja jossai muualki. Keske matka ei enää pysyny silmät auki ja loppu matkast nukuttii Tanja kans. Illemmal käytii jossai isommas Virus ja sit oltii syömäs samal reissul Steak-House LIIVIssä. Meidä porukka oli kauhees äänes ja jokku vanhat vaa heilutteli päätää mee takan pahaa tahtii.

Rahaa o kulunu jo jopa 0 euroo. Tanjan isä tarjos mulle ruoan Steak Housessa ja sit sain viel jäätelön ku oltii siel isommassa kauppakeskukses. Huomenna olis tarkotus men Mere Keskuksee ja Sada Markettii mis sit tehrää ostoksii. Rahat pyrin säästää et saan sit enempi kitarapedaaleit ='D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.