IRC-Galleria

Wolfwood

Wolfwood

on voittanut akun dartsissa

Delay pedaali tuli hankittuaTorstai 26.02.2009 19:19

Nyt tuli ostettua se "nykyään kaikkiin sooloihin kuuluva" delay-efekti. Samaa Hardwire-sarjaa kun chorus ja viritin mitkä ostin tässä taannoin kans. Tästä digitechin delaysta löytyy looppi kans mistä saa max 20 sek "nauhotettuu". Täytyy tässä vielä jonkun ajan päästä säädellä vähän että löytäs ne oikeet asetukset. Sound Citystä ostin ja hintaa oli 150e. Kokeilin delayta Satchuratorin kans, mitä en kumminkaa ostanu kans vaa päätin men kokeilee niit vähä uudestaa sit myöhemmi. Hyvältä kuulosti.

Seuraavana listas o Reverb, eli kaiku-efekti (sama sarja eli digitechin hardwire). Sen jälkee aattelin hankkia Voodoo Labin Wahzoo-wahpedaalin. Sit vielä viimisenä muttei kumminkaa vähäisempänä Digitechin Whammy! Sitä täytyy kuitenki vielä vähä miettiä. Thomannin tilauksessa tilaan välipalat millä saan pedaalit hyvin yhtee (ns plugit mis ei o piuhaa lainkaa välis) ja sit viel pari planet wavesin piuhaa.

Se on aika hullua ku miettii et noilla rahoilla mitä on efekteihi menny ni sais jo melkee puolentonni kitara :D Tai ehkä paremmi jonku ok vahvari (kute Peaveyn Valveking). Yhteensä pedaaleja on nyt;

- Boss SD-1 (halpa mut hyvä särö, korvaa hyvi vahvarin oman särökanava)
- Digitech Hardwire Chromatic Tuner
- Digitech Hardwire Stereo Chorus
- Digitech Hardwire Delay/Looper

Vahvareita miettie oon ajatellu Fenderin Super Sonicia joskus tulevaisuudes (ehk 5 vuode pääst). Videoita pedaaleist löytää kans youtubest.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.