IRC-Galleria

Hauskaa kun hiukset saa aivan uuden muodon joka blondauksen jälkeen! Mul on tost toisesta sivusta lähteny ainakin puolet pituudesta pois ja edestä 3/4 osaa pois.. ei silleen.. ei tuo pahalta näytä.. ja alkaa jopa hiuksetkin valkaistumaan..

2 värinpoistoa ja 2 blondausta ja 1 raitaväri...

ei oo vieläkään täydelliset mutta nyt ei kyllä uskalla värjätä heti ennen kuin noi vähän kasvaa.. ettei tuu ihan nörön näköistä..

ja päänahkakin on uusiutunut.. tai no lähteny se päälikerros pois.. että kasvaa pikkuhiljaa takaisin:D

toinen on että JAPANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!! Ei oo ollu näin kova matkakuume sinnepäin taas vähään aikaan.. mutta kappas niin se vaan taas iski.. Haluan niin kovasti sinne!!!!!!!!!!!! Ärsyttää kun on vielä niin pitkä aika tota työntekoa ja pihtailua ennen kuin on rahat koossa.. ainut joka lohduttaa on että ne rahat tulee pikkuhiljaa kasaan ja sitten se on varmasti menoa!

ai niin miyavi tulee suomeen... jotain hyvää taas tässä maassa...

niin ja mari jiirutti mun kulmakarvaiset! THANK U MY LOVE!!! Nää on ihanat<3<3<3 Pitää oppia mahd. paljon marilta ennen japaniin lähtöä.. siellä ei ole maria, joka pistää kuntoon:'''''D Paitsi silloin kun tulee käymään...

by the way kaikki kaverit tervetulleita japaniin sitten kun asun siellä!:D Mun luona voi sitten punkata.. ei varmasti tilavasti, mutta eipähän tarvii maksaa muuta kun lennot ja omat ostokset:)

Sitä aikaa odotellessa...


..voi tuijotella maailman täydellisintä MIESTÄ(osoitettu juuri teille rakkaat ystäväni, jotka ette ymmärrä täydellisyyyttä:D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.