IRC-Galleria

Näin se loma alkaa.Perjantai 31.07.2009 22:37

diamonds are a girls best friend.Tiistai 28.07.2009 17:41

nyt on kivi sormessa.

the magic touchTiistai 28.07.2009 13:50

minun rapuni kuolivat. akvaarioni on kuin Auswitch, paitsi, että kukaan ei selviä elossa. vittu.

I has the crabs.Maanantai 27.07.2009 21:50

Sain k-kaupassa slaagin kun ne möivät eläviä rapuja. Ostin kaksi ja laitoin niille akvaarion. Nip & tuck.

this is it guys.Torstai 23.07.2009 12:11

ihmiskunta ei tule enää älykkäämmäksi, kehityksen huippu on saavutettu. nyt vaan alas liukumäkeä takaisin heittelemään paskaa luoliin.
menen taas noin. 10 tunniksi vastailemaan maailman typerimpiin kysymyksiin esim. (mies pitelee kahvikuppia) onko tämä kahvikuppi? sama mies: mistä kahvia saa? osoitan juomasaareketta. sama mies: onko tämä vesilasi? (pitää taas lasia kädessään). kuppia ja lasia tasan yhtä mallian kumpaakin. ja kysyy...mistä vettä saa? juomasaareketta osoitan taas...no, mihis nää maksetaan (seison uniformussa kassalla 30 sentin päässä.
joka päivä...joka ikinen ihminen...joka ikinen kerta kun pitäisi käyttää pankkikortinlukijaa. onko vaikeaa lukea ohjeet näytöltä TAI kuunnella minua opastamassa vieressä. "Kaikki nämä lukijat ovat niin erilaisia" niin, onhan se vaikea valita nuolella ylös/alas visa/pankki ja painaa sitten ok. ja odottaa hetki kun näytössä lukee kissankokoisin kirjaimin ODOTA HETKI.
tai kun on jonotettu 20 min, niin aletaan kyselemään siltä jälkeenjääneeltä jälkikasvulta siinä kassalla, että mitäs pikku britney nyt sitten haluaa? ja maksaminen tulee aina ihan vitun yllätyksenä...ollaan jonotettu taas se 20 min kassalle...sitten aletaan hämmästyneinä kaivamaan lompakkoa laukun pohjalta "tulikohan edes mukaan" kuin joku vitun ihmebantun mummosketsi ja laskemaan hintaa 5 senttisinä kun kassa ja takana oleva jono yrittävät epätoivoisesti kehittää sinulle syöpää ajatuksen voimalla. takana pyöritellään silmiä ja mutistaan...mutta hups, kun on oma vuoro...missäs se lompakko olikaan, juoksetko kulta hakemaan isiltä sitä lompakkoa.

ymmärrän täysin miksi joku haluaa ottaa aseen kouluun, minäkin olisin leikannut nämä ihmiset mielummin jo nuorina, ennen kuin niillä oli tilaisuus lisääntyä. ja btw. ihmiset paskovat HUONEKALUNÄYTTELYN vessanpönttöihin, jotka on muovitettu, ja joissa lukee EI KÄYTÖSSÄ. ihmiskunnalla ei ole mitään vitun toivoa.

wää.Lauantai 18.07.2009 13:35

all work and no play makes me a dull boy.

pörrö!!Perjantai 17.07.2009 18:52

meille tulee ehkä 2 pientä kissaa. iso ehkä vielä kun ovat vasta syntyneet, mutta oon jo ihan weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

To lose my life.Perjantai 17.07.2009 12:38

vaihtoehtoja on kaksi.

1. ota lääkkeet, käy alentuvalla lääkärillä ja ole lihava zombie, mutta tasapainoinen zombi.
2. älä ota lääkkeitä, laihdu, säästä rahaa, ole oma herrasi ja ehkä hyppää katolta.

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?


I chose not to choose life: I chose something else.

Synkkää huumoria :)Perjantai 17.07.2009 11:25

katsokaa leffa Dead Like Me - Life After Death