IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

Sekalainen sepustus päivän kulustaMaanantai 11.04.2011 18:13

Aamu alkoi ihanasti hammaslääkärillä joka maksoi maltaita ja jatkui sitten ryhmätyön teolla ja sen jälkeen typeryydellä Youtube-videoiden parissa.

Kotimatkalla sitten poikkesin äänestämässä. On niin mukava tää suomalainen äänestysjärjestelmä kun ei riitä pelkästään se, että äänestää sellasta ehdokasta joka on sun kanssas samaa mieltä kaikista tärkeistä asioista. Pitää myös katsoa, että tyyppi kuuluu puolueeseen jonka yleinen linja ei ole ihan hanurista ja tyyliin päinvastainen kuin sillä sun ehdokkaalla jota aiot äänestää - näinkin nimittäin voi olla. Ei mulla muuta, mutta mietityttää vaan kuinkahan moni muu äänestäjä mahtaa huomata ajatella tuota asiaa. :|

Niin ja ilouutinenkin vielä, ainakin mulle. Yöllä kun en saanut unta niin kirjoitin joksus kello kahden jälkeen aamusta yht'äkkiä ficin. Eli mun noin parin vuoden writer's block on selätetty! :D Ainakin toistaseksi.

Tosin kun aamulla seittemän jälkeen luin yöllisen tuotokseni, oli se kyllä aikamoista kuraa. XD Mutta ei se mitään, crackfic kun on joka tapauksessa kyseessä niin ei kun livejournaliin se vaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.