IRC-Galleria

XYuiX

XYuiX

Life is hard, don't deny it...but strive for the best

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 18.10.2008 20:16

LEIJONA 23.7. - 23.8.
CHARIZARD

Charizard on mielellään seurueen itsevaltias johtaja ja porukan keskipiste. Huomio on hänelle kuin elinvoimaa - mitä enemmän huomiota, sitä enemmän puhtia Charizardilla riittää. Hän on iloinen, nokkela ja itsevarma, vaikkakin riippuvainen muiden kehuista ja ihailusta.
Charizard tekee miltei mitä tahansa herättääkseen ystäviensä huomion itseensä. Hän voi joskus olla melkoisen yllytyshullukin, minkä takia häntä usein ympäröi sankka ihailijajoukko. Esiintyjänä Charizard on loistava ja dramaattinen.

Charizardin paheisiin kuuluvat suorasukaisuus ja piikikkyys. Hän itse loukkaantuu verisesti, jos häntä pilkataan. Charizardilla on tapana aloittaa omia henkilökohtaisia kostoretkiään, joiden seuraukset harvoin ovat positiivisia. Yleensä hän on suurpiirteinen idealisti, mutta ei pidä itseensä kohdistuvista ikävistä mielipiteistä. Muiden mielipiteet yleensäkin ovat melko yhdentekeviä Charizardille.

Jos Charizardista saa itselleen ystävän, hän on erittäin lämmin ja uskollinen. Toisaalta hän saattaa olla ystäviään kohtaan myös tuhoavankin vaativa, joten ystäväpiirin kannattaa pitää huolta sanomisistaan ja tekemisistään. Charizard voi olla joko mahtipontinen kuningas tai valoisan voimakas tyyppi.

PLANEETAT: Aurinko
ONNENPÄIVÄ: Sunnuntai
VÄRIT: Oranssi, kulta ja keltainen
KIVI: Timantti, rubiini, meripihka.
KUKAT JA PUUT: Auringonkukka
ONNENNUMEROT: 1 & 7
HYVÄÄ: Luova, itsevarma, optimistinen, antelias, aristokraattinen ja romanttinen.
HUONOA: Kärsimätön, itserakas, impulsiivinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.