IRC-Galleria

Yö-Nörpylä

Yö-Nörpylä

Hullu puutarhuri

Irti tupakastaMaanantai 15.09.2008 18:01

nyt on sitte menossa vissiin neljäs viikko ilman tupakkaa. tein sen päätöksen tossa n.5 viikkoa sitte että nyt saa tupakointi loppua. soitin myös lääkärille joka puhelun päätteeksi kirjoitti mulle lääkettä nimeltä "Champix" vähän jeesii päätöksessä (ei oo ollu oikeastaan mitään pahaa sivuvaikutusta). mut tulihan sitä jo tupruteltua n.14 vuotta että eiköhän ollu ihan hyvä hetki lopettaa tässä iässä nyt ku se päätös tuli lopullisesti tehtyy.
syyt jotka siihen tupakoinnin lopettamiseen liittyi oli esim.

haluan että mun lapsenlapset pääsee tulee mummolaan sillee että vaarikin jaksaa niiden kansa leikkiä ja olla ja mennä, eikä ole vaan sihvanpohjalla happisäiliö vieressä ku jo toinen keuhko leikattu pois ja sydänkohtauskin jo takana.

oon jo muutama vuosi sitte oppinu nauttii elämästä ihan uudella tavalla ja vaikka tää onki ihan persaukisten hommaa, ni mielummin mä teen sen hyvän tuoksusena, nuoremman näköisenä terveempänä ja savuttomana, tottakai...

jos se joku joka mun vieressä joskus on, ei ikinä oo polttanu tupakkaa, en halua että se joutuu kärsimään siitä että poltan ihan omasta tahdosta. en mäkään tykkää esim. istuu dösässä jonku lasolin vieressä joka ensinäkin haisee järkyttävälle ja toiseksi on tyhjentäny ruumiinsa joka suunnasta siihen ku alkaa vähän viinapirut kolkutteleen.. omasta tahdosta sekin on aiheutettu?

eiköhän tässä oo muutenkin ihan tarpeeksi sairauksia ja vaivoja että se tupakka ei ainakaan helpota niihin..

raha, raha, raha..

tuoksut, maut.. nami

ja onhan noita vielä vaikka kuinka mut siinä nyt jotain...
eikä kyllä lannista yhtään tupakoimaan sekään että tällähetkellä vähän kaikki menee päin persettä niin taloudellisesti ku suhteenki puolesta.. mut se on elämää..

suosittelen kyl kaikkia tupakoivia harkitsemaan tupakoinnin lopettamista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.