IRC-Galleria

Yaperobobo

Yaperobobo

Can you remember what it's like to care?

Lukion tarkoitus, osa1.Keskiviikko 11.03.2009 16:28

Ei hitto.

Tänään hajos tosiaan pää lukios, ei vaan niinku mee mun päähän miks pitää opetella jotain venäjän ja kiinan kaukaisimpia ja tuntemattomia jokia. Mitä niil tekee elävässä elämässä?

Tietääkseni lukion tarkoitus oli alunperin sivistää sekä kouluttaa tulevaisuuden toivoja, vaan nytpä sillä on uusi tarkoitus:

Paskaa läppää lukiossa osa1.

"Saisko rusinasta tehtyä viinirypäleen, ku sehän on pelkkää vettä ja nestettä?"

"Emmä tiä mitä sille mun kissalle tapahtu. Kai sitä joku mummo käyttää jossain..."

"Muumipappa on kova jätkä: kusi sänkyyn kersana, karkas ja meni teininä naimisiin, on työtön ja liikuskelee muumilaaksossa alasti lukuunottamatta silinterihattua."

"Muistan vieläki Tommi ku pidettiin meidän syvällinen, psykologinen keskustelu seksuaalisesti erilaisen suuntautumisen omaavista ihmisistä ja miten ihmiset onnistu siitä saamaan käsityksen että me oltais homoja :D"

"Vittu rastafari da man lopetan niin lukion ja meen jonnekki Jamaicalle pössytteleen rastisten kans GANJAA!!!!"

"Mikä on saattokoti? No se on semmonen minne mummot ja papat menee kuoleen. No vähä on varmaan hilpee paikka, bileet 24/7"

To be continued.


Tietysti on näitäkin hienoja ihmisiä jotka kaikesta masentavasta yleissivistävästä opetuksesta huolimatta jaksavat keskittää kaiken tarmonsa ja elämänsä opiskeluun. Propsit teille, ootte mahtavia ihmisiä suoraan hanurista. (Pasila<3) Äskeinen omistettu teille Matti K. ja Joel L.

Yappis kiittää ja kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.