IRC-Galleria

Yavanna^

Yavanna^

715517 ,majavanna...in lööv :P

[Ei aihetta]Perjantai 10.02.2006 19:37

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Onnistun tartuttamaan mikkeliin kaikkia omituisia juttuja ja liikkeitä slnsta käsin:)) (kuten hysteerisen käsienheilutuksen ku selitän:) terqja raviskalle:)))

2. Yksinollessa murisen esineille jos ne eivät tottele minua o.O (kuten tänään suihkuverholle ku se ei suostunu liikkumaan peilikaapin luota vessan viereen eli toiselle puolelle vessaa)

3. Kylven vanupuikkoja mitä omituisimpiin paikkoihin

4. Pään lyöminen seinään hallitusti on kivaa ( otsassani hiusrajan kohdilla on arpi kun joskus aukaisin pääni astiakaapilla..kun sitä kohtaa lyö seinään/nurkkaan se tuntuu hyvältä)..mutta vahingolliset pään lyömiset ei oo niin kivoja kuten jotkut kolme muistaa kuinka löin pääni betoniseinään viimeks..vahingossa siis...

5. piupalipaupalin kanssa miulla on kolme outoa tapaa kun käymme kaupassa..suklaita on kiva tunnustella, saada epilepsiakohtaus ja leikkiä pehmoleluilla joista lähtee ääniä..muuta en paljastakaan:)


ja seuraavat henkilöt saaki sitte haasteen miulta:

Lellu-täti
T1P1
Vinkkula
BlackTormentor
Lemmiwings




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.