IRC-Galleria

Vois kai sitä tänneki taas vaihteeksi kirjoitella. Tuli tuossa jonki aikaa sitte värjättyy hiukset kokonaa hiukset mustiksi. Mutta ku kattoo jostaki valosta nii punane paistaa edellee läpi ;S No joskus sitte värjää uudellee.
Lomaa vielä jäljellä se pv 6, iha jees (: Olis tarkotus ehkä uutta vuotta mennä viettää siskolle. Ammutaan raketteja, pelaillaa, syyää ja semmottii... Kouluu sitte 7pv. Sinne on paaaaljo rennompi mennä ja tykkään kyl olla siellä. Kampanja tunneilla tuherretaa Minna ja Pake kanssa semmosta Pahvipaavoa. (Saa vaikutteita Jensenistä XD) Älkää kysykö miksi.
Käytii Marr]:e sitte viimosta kertaa pitkää aikaa Pipsalla. Ja ei oltu kyllä todellakaa tyytyväisiä ruoka-annoksee, ku ei edes ollu Pipsa tekemässä.
Tilasimme: Kaksi lankkukanaa, valkosipulivoilla, EI sipulia eikä aurajuustoa.
Ja nämä saimme: Ihan eri pakkauksessa kuin yleensä, ei tietoakaan valkosipulivoista, sekä Maren annoksessa oli sipulia vaikka sitä ei oltu tilattu! Sitten vielä mun annoksessa oli kaksi tomaatin palasta, kun taas Marella yks, suolakurkutkin oli jaettu väärin... Kysymys kuuluu siis mikä meni väärin?
Ja miksikö viimosta kertaa käyvää? Tammikuussa alkaa kuulkaa semmone laihdutuskuuri että oksat pois! Katotaan sitte 31.12.2010 paljoko on lähteny! Eka otamma kaikki mitat muistii, sekä painon. Joka kuun alussa katotaa paljoko lähteny ja nuodatamme terveellistä ruokavaliota sekä runsasta liikuntaa. Toivottavasti pysytää siinä XD

Mutta vois tota taas alkaa säätää jtn ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.