IRC-Galleria

HahaTorstai 02.02.2006 14:14

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat JUST NIIN MONTA ihmistä KUN HALUAN, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Ehkä hauskinta mitä tiedän, on pukeutua ernuksi/teinigootiksi/pizzixex/hevariksi jne ja mennä paikkoihin joissa minut varmasti nähdään ja joissa minulla on suuri vaara tulla pahoinpidellyksi by tru-edustajat.

2. Tätä mulla ei oikeestaan oo enää mut taannoin ihmisten ei kannattanut tulla meille yöksi koska pompin ympäri huonetta ja kavereiden päällä ja kiljuin KUKAAN EI NUKU KUKAAN EI NUKU eikä kukaan nukkunut. Tykkäsin myös vesisotailla keittiössä keskellä yötä.

3. Tykkään yltiömasentavista leffoista ihan kauheasti

4. Pelkään ranteita ja sit joskus ajattelen niitä ja on et hyi saatana ja sit mun pitää suojata omat ranteet (?) ja sit jos joku puhuu ranteiden viiltelystä tai nään sitä telkkarista tms. purskahdan itkuun.

5. Kun mulla ja Inkalla menee huonosti (eli silloin kun molemmat dataavat 24/7 ja kämppä näyttää roska-auton säiliöltä(huomatkaa loistava vertauskuva) ) niin alamme kertoa toisillemme kuinka ihanaa elämämme on, kuinka asumme vehreässä pikkukaupungissa meren rannalla, kuinka rikkaat vanhempamme lähettivät meidän porvarikouluun, kuinka kaunis asuntomme sisustus onkaan kaikkine kauniine lasiasetelmineen (tiskit) ja pehmeine saarekkeinee (mun pyykit).

OK mä haastan sit vaik...hmm...

Audii
Steensma
Chir

Terveisin Janni

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.