IRC-Galleria

YleX_Aamu

YleX_Aamu

YleX Aamu on palannut joululomilta.
Kevään puhutuin look on Juhani "Don Tami" Tammisen kisapukeutuminen. Räväkät kisatakit tekenevät moneen penkkiurheilijaan niin suuren vaikutuksen, että kesän aikana aikana nähdään kaduilla Don jos toinenkin.

Vaatteet puhuttavat tänään muutenkin, sillä edesmenneen Michael Jacksonin vaatekokoelma lähtee maailmanlaajuiselle kiertueelle. Jacko-fanit voivat lähteä katsomaan mallia siitä, millaiset kristallihansikkaat kannattaa hankkia näyttääkseen idoliltaan.

YleX Aamu tahtoo nyt kysyä: kenen tyyliä olet kopioinut ja miten se onnistui? Oletko halunnut olla kyläsi Slash, mutta permanentti ja paapan vanha lakki eivät luoneetkaan samanlaista fiilistä? Värjäsitkö hennalla hiuksesi näyttääksesi porkkanapäiseltä Lindsay Lohanilta ja päädyi näyttämään Conan O'Brienilta? Oletko hakenut inspiraatiota Lady Gagasta ja... noh... se vaan ei toiminut yläasteen discossa? Mitä muuta? Kerro oma tai ystäväsi tarina meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu@yle.fi, tekstiviestillä 17176 tai soittamalla studioon 09 148 2822.
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.