IRC-Galleria

Valvominen Part. 1Sunnuntai 01.07.2007 22:54

Oli valoisa yö, kone auki, makoilin sängyllä ja yritin saada unta palloon. Yllätykseksi tämä operaatio ei onnistunut. Sitten menin koneelle, kuuntelin biittejä ja yritin saada unta samalla, vaikka näppäimistön päälle nukahtamisen vaara oli olemassa. Tämäkään operaatio ei onnistunut.

Seuraavaksi oli päätettävä, valvoisinko tämän yön, vai nukkuisinko aamulla vasta.
Valitsin ensimmäisen vaihtoehdon, koska se näytti parhaimmalta tilanteeseen katsottuna.
Sitten tuli tekemisen pula, se iski kuin salama taivaalta. Mese oli tyhjä, yllättäen 5 aamulla, joka sinällään on ihan ymmärrettävää, koska kaikki eivät ole yö ihmisiä.

Mutsi heräs, menin itse kahville, mutsi ihmetteli, mutta ei sanonut mitää.
Aikainen heräämisenä oli ihme, vaikka en ollut mennyt nukkumaan. :D

En mennyt tällä aamulla lenkille, koska olin liian laiskalla tuulella, sen sijaan päästän biittejä tulemaan tuutista n. 7 aaamulla, ja faija heräs. Biittienteosta tuli muisto vain.
Sitten iski riimiputki, sanallisesti olin tuona aikana karateka mustavöinen, joka kirjoitti laatu tavaraa parissa minuutissa. Ja se laatu ei ollut mikserilaatua, vaan aitoo stuffii.

Sitten, huomasin aamulla, faija miksas mun uutta "LIIKKEESSÄ" kappaletta, johon kuvataan musavideo ens viikolla. Itse kappaleen julkaisuajan kohtaa en vielä tiedä, se tulee aikanaan, kuin levykin.

Otin levyjä, löysin levyllisen parin vuoden takaisia biittejä, jotka itseasiassa olivat ihan kelpokamaa. Miten olin 12 vuotiaana pystynyt sellaiseen? .. Kysyin tämän monen monta kertaa itseltäni, mutta en löytänyt vastausta tähän mysteeriin, joka on jokseenkin harvinaista.

Biittifiilistelyn + auringon oton jälkeen, päätin mennä KAPEE.
Käytiin hoviskalla, oltiin mäkissä, katteltiin tyttöjä, mutta pieni väsymys vaivoi tämän pojan päätä. Kaupunki reissun päätteeksi, päätimme lähteä samuelille saunomaan (No Homo)
Saunareissu oli mukava, ja sen jälkeen fiilisteltiin Talib Kweliä, Lupe Fiascoa ja Iso H :ta, jonka debyyttialbumi ilmestynee ens keskiviikolla, joten odotus on KOVA.

Sitten, menin 5 nukkumaan, heräsin tänää neljältä, eli kaikki on hyvin. Kiitos kaikille valvomiseen auttaneille kuten : Jami , Iso H, Talib Kweli, Mos Def, The roots, Elastinen, Latentti, Propellerhead Reason, Recycle, Samplet, 9th wonder ja T.i.

Kiitos, Anteeksi, ja öitä.
Jatkakaa uniaanne pienet lapsukaiset, miehet ja naiset .
Vauvat ja vanhukset.

K I I T O S J A K U M A R R U S .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.