IRC-Galleria



Olympus µ Tough 3000 – teräväpiirtoista videokuvaa kovan paikan taskukameralla

Olympus µ Tough 3000 (turkoosina)

Tough 3000 on Olympuksen veden- ja iskunkestävien kameroiden viimeisin tulokas. Kennon koko on 12 megapikseliä, ja 3,6-kertaisen zoomin polttoväli vastaa kinokamerassa aluetta 28 - 102 mm.

Olympus µ Tough kuvaa teräväpiirtoista mpeg4-videota tarkkuudella 1280 x 720p. Videot ja valokuvat saa parhaalla laadulla tv-ruudulle hdmi-liitännän kautta. Kuvia voi myös selata helposti suoraan kamerassa.

Kameran mukana tulee kätevä [ib]-tietokoneohjelma. Sen arkistosta löytää nopeasti haluamansa tapahtumat, ihmiset tai paikat, jotka on merkitty gps-paikannuksen, päivämäärän tai kasvojentunnistuksen perusteella.

Tough 3000 on vesitiivis 3 metriin asti, ja se kestää pakkasta 10 astetta ja pudotuksen 1,5 metrin korkeudelta. Mukana on myös aiemmista Tough-malleista tuttuja ominaisuuksia kuten taidesuotimet, älykäs automatiikka, tarkennuksen seuranta sekä kaksitoiminen kuvanvakain. Sisäistä muistia on yksi gigatavu, minkä lisäksi kuvia voi tallentaa sd-kortille.

Olympus µ Tough 3000 tulee myyntiin maaliskuussa hintaan 230 euroa. Kamera on saatavilla punaisena, turkoosina, vihreänä ja pinkkinä. Lisätietoja saa valmistajan suomenkielisiltä internet-sivuilta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.