IRC-Galleria

ZIPPONIUM

ZIPPONIUM

If you are shocked by what i say, then you obviously haven't paid attention to who i am.

Muuton tuulahduksia...Perjantai 23.05.2008 12:38

Kyllä...

Ensviikolla olis aikomusta roudata nyky luukusta tuohon naapurirapun lukaaliin... =D ja en siis oo todellakaan ostanu mitään sadan tonnin halpaa nykyhintaista kaksiota sossupummiopiskeliana, eli ihan vuokralla ollaan... :)

Olis tarkotus ampua itteään päähän tuon sisustuksen kanssa... Pistorasiot on kyrvillä paikoilla ja kompuutterilta kuvan saaminen tykille vaatinee turkasen saatanan pitkän piuhan... Kerpele...

Muuten on vallan jees meininki... Tarttee vaan saaha raahattua worssasta pöydän levy tänne stadiin... Kun halvalla saa ja täältä moista ei löydä -> ja samanmoinen pöytä maksaa ihan homona!!

Ja nyky desing meiningillä joudun karsimaan 10" pois kuva-alastani... Eli enää jää 140" kuvaa... =D ja subbarin tuunaus ulkoiseen ilmeeseen sopivaksi...

Että puuhaa olis silleen vitusti ja kamaa olis haalittava toisen samanlaisen verran... Heh...

Että jos on joitain huonekaluja joita tahtoo lahjoittaa (LUE: päästä eroon) niin saa uskaliaasti ilmoitella... :)

Mutta muihin päivän aiheisiin tai siis viikon aiheisiin on mainittava että eka kesätyöviikko alkaa olemaan lopuillaan ja töitä ei oo tehty paskaakaan... Virallisesti nakkisuojassa ollessa... =D Eli nakkilinjalla Vantaan HK:lla missä mikään ei toimi ja palkka juoksee... :)

Kansalainen palaa tässä jossain vaiheesa takaisin astialle kun jotain melkein typerää taas takaraivoon ajautuu... :)Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.