IRC-Galleria

ZIPPONIUM

ZIPPONIUM

If you are shocked by what i say, then you obviously haven't paid attention to who i am.

Pure glory oh the lightningstormMaanantai 09.06.2008 14:16

Kuten moni huomasi niin eilen hiukkasen iski salamaa pitkin valtakuntaa.

Itse koitin saalistaa salamoita kameralla mutta optimaallisen paikan löydettyäni edessäni oli kämmentäni isompi munalukko estämässä pääsyn apajille -> tarttenee tiedustella talonmieheltä mahdollisuutta saada avainta kyseiseen paikkaan jotta tulevaisuudessa pääsisi ottamaan hassuja kuvia... :)

Ja toisaalta tarvitsee haalia valovoimaisempaa optiikkaa ja tietenkin ajallaan kamera jossa toivotun korkealla ISO herkkyydellä kohina olisi minimaallista, mutta nyt on selvittävä omalla pikselitykillä ja mahdollisilla laina optiikoilla... :)

Ja aiheesta mädäntyneisiin vakuumipakkauksiin: edessä on helvetin mielenkiintoiset 3vko kiitos talouden kestämisen... Laskuja olisi silleen kiitettävästi liikaa... Kerpele...

Mutta männä viikonloppuna oli mukavaa Tuikun ja tämän miekkosen (nimeä kun en muista) tupareissa ja sieltä saattanee muutama foto irrota tännekkin esitettäväksi... :)

Nyt kuitenkin taas jo bussissa raahaamassa persettään kohti Vantaan HK:ta työstämään kyrsää teille kuolevaisille jotka sitä naamaanne vetelette onnessanne... ^^


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.