IRC-Galleria

ZIPPONIUM

ZIPPONIUM

If you are shocked by what i say, then you obviously haven't paid attention to who i am.
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Numerolla:

A}
Musiikki on yksi asia joka saa porukan pitämään minua outona... Jos ei se että omaan paljon musiikkia niin se että minä olen mukamas päästäni laho kun jamitan kaikessa rauhassa ensin kunnon happo trancea, sitten raskasta metallia ja päälle iskelmää tai tyyliin Beethovenia... Ymmärtäkööt ketä haluaa...

B}
Se ehdottomasti toiseksi eniten ihmetystä saanut elämäntapani hillua baarissa selvinpäin, Eikä tässsä vielä kaikki vaan "jorata huonosti mutta tunteella" ilman mitään tunnontuskia... Kärsikää!

C}
Kykenen sekoilemaan täysin selvinpäin pahemmin kuin keskimäärin kukaan turpatäynnä jos niin tahdon...

D}
Haluan erottua massasta keinoja kaihtamatta... No en nyt tosin aina mutta kun on tarve ni kyllä lähtee... (Rantaleijona todistakoon)

E}
Sokerilla pohjana: Te tiedätte sen itse parhaiten... Itselläni ei ole mitään hajua... Olen sokea omille omituisuuksilleni... xD


1 X 2, arvonta tulos on seuraava:

S2^
orion_2
Kixsnest
Kraftnator
Vanisia

Että onnelliset voittajat on arvottu mukaan massamäälyilyyn munaamaan itsensä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.