IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Koukut ja puikot kädessäPerjantai 04.09.2009 19:36

Ööö... Yritän kovasti rauhoittua. Äiti tuli juuri kotiin mukanaan 7 kiloa lankoja. Seitsemän kiloa. Mie en viitsi edes alkaa miettiä miten paljon lankaa siinä on. Uskomaton määrä. Uskomattomia lankoja. Ilmaiseksi. Äiti tuntee ihmisiä ja osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Uskomatonta.

Sormet syyhyäisivät kovasti päästä kokeilemaan, mutta kun kulutin keskiviikkona kolme tuntia kävellen ja lankoja etsien. Nyt on sitten se varrasvirkkausprojekti kesken ja kaksi muuta. Minä en voi koskea noihin seitsemään kiloon lankoja, vaikka kuinka haluaisin, ennen kuin olen saanut ainakin nämä kaksi jäkinmäistä projektia valmiiksi, muuten elämä saattaa muuttua astetta vaikeammaksi. Harmittaa, mutta toisaalta puikot viuhuu nyt entistä nopeampaan, että pääsisin tekemään niistä jotain, enkä vain hipelöimään. Mutta kun haluaisi jo ;___;

Ensimmäinen viikko koulussa iltatunneilla, eilen olo tuntui kuolleemmalta kuin pitkään aikaan. En muistanut ollenkaan kuinka paljon iltatunnit vie energiaa. Riippuen päivästä meikällä on 5-7 tunnin hyppy keskellä päivää, enkä viitsi lähteä ajamaan kotiin, vaan yritän keksiä tekemistä Riksussa. Tarkoittaa sitä, että istun kirjastossa, teen läksyjä, luen kirjoja ja kudon. Nyt mulla on rystyset aivan kipeät, kun olen koko viikon kutonut. Ja kudin on tässä vieressä odottamassa.

Kiersin samalla keskiviikkona joululahjojen perässä. Perheelle en ole minkäänlaisia lahjoja vielä edes miettinyt, mutta kaverien lahjat löytyi. Ööö kuukauden perästä, toivottavasti, viimeiset osat kotona. Ihmeen ajoissa aloitin tänä vuonna :'''D

Tasan kahden viikon päästä olen esittänyt opinnäytetyöni ja olen virallisesti (ilma papereita tosin) datanomi. Jännittää aivan liikaa sen takia. Lähetin pari tuntia sitten opettajalle tarkistettavaksi työn kera parin kysymyksen. Toivotavasti menee sellaisenaan läpi, kun kone on huollossa ja muissa koneissa ei ole uusinta wordia, jolla pääsisin sitä muokkaamaan. Enkä varmasti anna opettajan muuttaa sitä toiseen muotoon, kun sotkee sen kuitenkin kokonaan, eikä yhtään tiedä mitä tapahtui ja joutuisin tekemään sen kokonaan uudestaan. Ärh.

7 kiloa lankoja. Isä lähtee illaksi pois, meikäläinen ja äiti päästään ihmettelemään niitä vähän lisää. Sain jo aivan liikaa ideoita niistä. Eikä mulla ollut ideoita ennen noita lankoja, ei tietenkään. Vaan tuota se kassi, bolero, pari pipoa, paita, huppusysteemi, pipo-kaulaliina-tumput -setti ja kolmiohuivi. Ja sitten nämä nykyiset projektit ja Novitalta tuli kans ihania lankoja ja ohjeita ja se viimeistelyä vaille valmis liivi pitäisi ehkä tehdä loppuun. Saisin sen ehkä päälle koulukuvaan... Torstaiksi.

Öröröm... Hiuksetkin meni tässä uusiksi tänään, oikealta lyhyemmät, vasemmalta pidemmät. Lyhyet kuten aina. Värjätään vielä viikonlopun aikana, pikkuisen punaisemmaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.