IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

PahTorstai 08.10.2009 16:42

Olen vieläkin koneeton. Kävin juuri lankakaupassa, ostin 700g lankaa kolmella kympillä. Kuinka paljon ihminen voi käyttää rahaa lankoihin? Liikaa.

Olen koneeton, en saa uutta musiikkia ja vaikka mitä uutta on tullut nyt öö kahden viikon aikana? ;____;

Ja olen tuota Super Juniorin takia alkanut kuuntelemaan myös kiinalaista poppia. Öröm. Ihana ja todella kaunis, sointuva kieli. En ala opettelemaan, koskaan, toivottavasti, koska siihen menee jo ikä ja terveys. Korean kanssa sen sijaan menee melkoisen hyvin, jotain osaan jopa kirjoittaakin~

Sain kanssa tietää, että meidän oppilaitoksella on audiovisuualisen linjalla korealainen opiskelija. Olen herran pariin kertaan nähnyt ja olin aivan varma, että oli koreasta ulkonäön perusteella. Paria päivää myöhemmin herralla oli Etelä-Korean jalkapallojoukkueen paita päällä. Nyt pitäisi vain joskus uskaltaa sanoa sille sana tai kaksi. Saisin jonkun auttamaan opiskelussa. Ehkä.

Ostin toissa päivnä Jeff Dunhamin dvd:n. Muistui juhannus mieleen. Naurettiin vedet silmissä. Ei naurattanut ihan niin paljoa eilen siskon kanssa kattoessa.

Sisko palaa vartin päästä Hesasta AV-messuilta. Täytyy mennä autolle, niin päästään hakemaan sille jotain kaupasta ja noin päin pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.