IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

Uutta vuotta~!Perjantai 01.01.2010 19:00

Hyvää uutta vuotta vain kaikille!

Täällä on vuosi vaihtunut rauhallisesti, meikä on makaillut sohvalla ja olemme katoneet televisiosta vähän kaikenlaista. Nyt isän takia mäkikisoja seurailen sivusilmällä, en tiedä tilanteista tai mistään mitään...

Katsottiin siskon kanssa yksi vuoden vaihteen juhlista koreasta, enempää emme olisi ehtineet saatikka jaksaneet kaiken sen säätämisen jälkeen. Mutta. Katsomamme vuoden vaihdejuhla oli SBS:n Gayo Daejun, joka oli loistava. Inhottavaa katsoa innostavaa, loistavaa konserttia, kun ei kykene liikkumaan. Kaikki ne erikoisesitykset, MJ:n muistolle erikoisstage, pojat esittämässä tyttöjen biisejä ja toisin päin, 2PM:n parodia korealaisesta sarjasta You're Beautiful ja vaikka mitä muuta. Huikea show. Kestikin sen 3 tuntia.

Seuraavia vuoden vaihteen juhlinta konsertteja katsomme, kun meikäläinen kykenee suurinpiirtein jo istumaan ja liikkumaan. Ja meikäläinen tulee kattomaan nuo vielä monta kertaa kaikki, luultavasti, kun ehdin ne saada itselle.

Sairaslomani loppuu 3. päivä ja 4. päivä pitäisi mennä kouluun. Just. En nyt oikein usko, että onnistuu, kun en vielä kykene istumaan kunnolla ja liikkuminen on hidasta ja melko kivuliasta.

Viime vuosi oli hieno, löysin paljon uutta musiikkia, kavereita näin (vaikken nyt ehkä ihan niin paljoa kuin olisin halunnut) ja ehkä jopa keksin jo mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Siitä sitten lisää myöhemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.