IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn
Sain töitä tässä lisää, talo on vieläki ko pommin jäljiltä ja meikän pitää juosta ympäri maailmaa taas. Ei ;____; Saan paniikin juhlien järjestelyjen takia. Huoneeni on kaameammassa sekasorrossa ko pitkään aikaan. Ja aikaa on vajaa kaksi viikkoa. En selviä >.>

Tänään hain ompelijalta pukuni juhliin. Se on nätti ja ihana ja sopiva ja kaikkea *.* Onneksi ompelijalla teetettiin puku, muuten ei oltaisi saatu aikaiseksi mitään ja olisin vieläkin suuremmassa paniikissa.

Päivällä sitten kävin saamassa stipendin ja kirjoitan siitä nyt parhaillaan juttua. Pitkään aikaan en ole kirjoitellut lehteen, mutta nyt sitä saa taas tehdä kun ei muita hommia kesäksi vielä näilläkään näkymin ole Riihimäen Pihamessujen lipunmyynnin lisäksi.

Jellonien peliä seurattu myös tänään. Kummallisin peli vähään aikaan. o.O Toinen erä meni rangaistusaitiossa sekä Suomella että Venäjällä, koko 60min peliajasta on suomalaiset tainneet istua 40min rangaistusaitiossa. Mitä kummaa? Toisen erän jälkeen kävin suihkussa ja suuntasin takaisin ruudun ääreen mutta suuntasin melkein samaa vauhtia kirjoittamaan runkoa ko ottelu oli yht'äkkiä 5-0. Toisessa erässä tilanne taisi olla 2-0 Venäjälle. Jos muistan oikein.

Nyt viimeistelen jutun rungon loppuun asti, menen nukkumaan ja aamulla nousen aikaisin selvittelemään kuvia juttuun ja kirjoittamaan sen kuntoon asti. Jaaa sitten lähden torille tekemään seuraavaa juttua ja tulen kotiin ja kirjoitan jutusta sen minkä muistan ja yritän saada sen lähtemään ennen torstaita. Toivottavasti.

Ääääh. Tarvitsen apua tämän huushollin siivoamisen kanssa ;___; Työt tuli juuri siihen pahimpaan mahdolliseen väliin. Jo Kwonia lainatakseni "I don't like, no"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.