IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn
Huoneeni on huomenna aamusta kunnossa. Pesen lattiat, laitan maton lattialle ja verhot ikkunoihin. Olisi kiva jos muukin talo olisi samassa kunnossa. Joka toinen hetki uskoo, että ehditään ja mainiosti, joka toinen hetki taas toivoo toista lisäviikkoa. Äh.
Keittiö ja olohuone on samassa kunnossa kuin aamulla. Tuntuu että äiti kuluttaa kaiken ajan puhumiseen ja kaiken viivästyttämiseen. Ei se sitä oikeasti tee, mutta tuntuu siltä kun itse pysähtyy tauoille vain joko syömään tai juomaan jotain ja muu aika kuluu oikeasti siivoten. Äyf.

Aloin jännittämään eilen virallisesti kun mummo kävi ja alettiin miettiä että saadaanko juhlapöytään kaikkia suunniteltuja syömisiä lakon takia. Toivomme parasta ja keksimme jotain muuta jos se lakko sieltä tulee.
En edes oikein kunnolla tiedä mitä oikein tässä jännitän, mutta jännitänpähän nyt vain.
Ja ko jännitän ja odotan jotain alan laskea päiviä. Olen nyt jo kyllä ylittänyt itseni laskemisessa. Lasken jo nyt myös tunteja juhlan alkuun koululla, ensimmäisten vieraiden tuloon ja toisen vierasryhmän tuloon. Hiivatti.

Juttuja en saanut lähtemään ja olen valmis viskaamaan ne ulos ikkunasta vaikka niistä saisikin rahaa. Ne ovat vain niin huonosti kirjoitetuja, että hyvää päivää eivätkä ansaitse tulla Lopen kokoisen alueen asukkaiden (+mökkiläisten) luettaviksi. Ja meikän täytyy kuitenkin lähettää ne ennen maanantaita. Tänään en kuitenkaan niihin meinannut koskea. Herään siis viideltä tai jotain.

No, jotain hyvää sentään joku on tekemässä: http://www.tohaitiwithlove.co.uk/
Hiivatin hyvä idea sanon minä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.