IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

5 päivää aikaa ja kaikki sekasinMaanantai 24.05.2010 18:00

Käytiin Pörrön kanssa lääkärissä tässä tänään. Oli luultavasti syönyt rotanmyrkkyä syöneen hiiren ja siitä johtuen kissarakkaamme ei ole syönyt taikka juonut paljoa. Oli tipassa hetken ja sitten sille iskettiin niskaan ainakin viisi piikkiä. Vitamiineja ja antibiootteja ja vaikka mitä. Minä iloisesti tutkin eläntenruokahyllyä tämän ajan.

Jo matkalla tuntui, että migreeni alkaa. Nyt se on aika hyvin päällä. En saa ottaa lääkettä vielä tuntiin, täytyy viedä auto korjaamolle, hakea sisko ja käydä kaupassa. Siivota en tänään enää voi ja äiti näpyttelee koko ajan koneella. Se oli ottanut jopa pari kokousta tälle viikolle, kun verkossa ovat ja eivät aikaa vie. Se ei ole muuta tänään tehnytkään. Tästä syystä luultavasti sain migreenin, jonka epäilen olevan enemmänkin paniikin syytä kuin mitään muuta. Paniikkimigreeni. Kiva.

Hammasta purren kyllä aion siivota sen mitä täällä omassa huoneessa on siivottavaa, eli imurointi, lattian pesu. Sitten matto lattialle ja verhot ikkunoihin. Jotain pientä lisäsäätöä kyllä vielä sen jälkeen, mutta ehkä tästä selviää. Muu talo on entistä kamalammassa kunnossa ja ihme on jos saadaan se siistiksi. Ei saa sitten pyörtyä jos täällä on vielä aivan hirveä siivo lauantaina. Toivottavasti ei.

Isä sen sijaan tekee töitä meidän kolmen naishenkilön edestä pihalla ja meidän uusi mökki on oleva valmis jo varmaan torstaina kokonaan. Ainakin siltä näyttäisi. Pihakin näin ollen saa hieman kohennusta ja kukkaloistoa lisää. Omput, päärynäpuu ja luumut kukkii kivasti, toivomme että vielä lauantainakin.

Särkylääke alkaa vaikuttaa. Hieman. Ja kun olen tänään juonut melko runsain määrin kahvia, voin luvata itselleni, että mielenkiintoinen loppupäivä on tulossa tämän pään kanssa :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.