IRC-Galleria

Rovaniemellä feat JozzuTiistai 26.08.2008 17:39

Lähtö aamu koitti varsin hilpeissä tunnelmissa. Johanna rattiin ja citikka kohti tuntureita. "Tästä on matkaa enää poronkusema" vai mikä se nyt oli :)
Pyssättiin pällistelemässä vaskikelloja ja eiköös mun sitä pitäny sielläkin vilautella kun piti kelloa päästä soittelemaan.
Oulun Zeppelinissä syötiin ihan helvetin pahat baninit, että terveiset vaan sinne suuntaan. Johanna sai kuulla olevansa saharan autiomaassa kukkuva käki. Hiukan oltiin et mitä v*ttua se äijä tuli siihen sönkkäämään :D
Mökki vallattiin heti ja ruokapöydästä ei näkyny tunnin sisään enää ku kulmat. Joulupukkia käytiin morjestamassa ja lupas se partasuu että kait meillä on vielä toivoa löytää miehetkin.
Lordi ravintolassa ähkittiin Lordikokoset annokset kahtena päivänä ja Revontuli ostosparatiisista mein Jozzu löysi (metsästi) kolmet kengät ja silikoonit :D
Onnelassa käytiin ihmettelemässä kalliita hintoja ja olis sieltä yks pizzanpyörittäjä halunnu muuttaa Loimaalle *reps* Huppelissa Jozzu vetäs karaokessa komiasti Joutsenlaulun niin että yks Aslak tipahti tuolilta.

Kaikin puolin kesän best reissu <3
Porojakin nähtiin huikeet 2, toinen oli polttanu värinsä auringossa. Ne muut oli vissiin paennu meitä sinne tuntureille, vai mitä ne ny oli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.