IRC-Galleria

Zarx

Zarx

Life,it's a dream..and i wanna live it!

!!!!Lauantai 21.02.2009 03:19

Joskus ihminen luulee olevansa täydelinen, se erehtyy, ehkä vielä pahempi luulo on se ettei voi nähdä sitä.

Liian moni arvostelee nykypäivänä sitä mitä toinen on, mitä se on tehnyt ja miltä se näyttää, vasta kun hänelle sanoo asiasta, hän säikähtyy,huomaten kuinka oikeassa sanoja olikaan.

Ihmisen tulee tietää vahvuutensa ja heikkoutensa, oppia niistä ja kääntää voitoksi, ehkä tämä kaikki on sitä ittensä löytämistä.
En itse usko että kovinkaan moni voi rehelisesti sanoo että on täydelinen, vaikka kuulisinkin en uskoisi =D, se on vaan jotain mitä ihminen koittaa tavotella, mut miksi olla täydelinen ilman virheitä? onko siinä enää itua?
Sinäänsä voi sanoa että on onnelinen siihen mitä on, kuulostaaki jopa paremalta, en osaa sanoa muiden puolesta, mitä he tavotelet tai ajatelevat, mutta minä ainakin olen just onnelinen itsestäni sellasena kuin olen.
Ennenminkin osaa nauttia siitä mikä on, tuntea se mitä ajatelee, samalla huomata muut ihmiset ympärillä, nauraa heidän kanssaan.

Myönnän myös sen että ihminen voi muuttaa toista ihmista niin paljon, tai ohjata sitä oikelle tielle, enkä voi väittää etteikö itelle olisi tapahtunut näin, sitä huomaa tehneensä virheen, oppinut siitä, löytänyt samalla tavan ajatella sen virheen kautta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.