IRC-Galleria

Pääsiääne..Maanantai 17.04.2006 22:55

mitä vittua.. no en tiiä. join 4 päivän aikana muutaman olusen... taidan juua noi loput täs illal.. mjoo.. jaksa kuitenkaa minnekkää mennä enää. tsippidii. nukuttaa vaikka nukkunu koko päivän taas.
prkl saatana helvetti ja paska.. aijaa joo aivan.. pitääks tänne kirjottaa jotain järkevää.. no en tiiä.. emmä ainakaa jaksa... pää räjähtää.. vois ottaa lääkettä. plaeplööö... . huomen töihi.. hajottaa... hehe.. oevoe.. pistepistepiste... piupau poksnaksriksraks.. pois..

Mitäs vittu..Sunnuntai 19.03.2006 17:26

Kaikenlaista.. sanokaa minun sanonee. tullu nukuttuu nii vitusti että heikottaa. vois vaikka hajoilla vähä aikaa...... np: Juice Leskinen - Do the stönö (02:42) .... vittu joo kaikenlaista... eri maista .. mutta samanlaista.. mitä vittua..
jeaaaaa ... np: Ghostface Killah - Be Easy [ Hidden Darts 3 (Hosted By J-Love) (2006) -Rap- ] (03:47)

jeaaa... nyt lopetetaan tää "päiväkirjan" raiskaus.... raiskaa irccii ->

kaikenlaista...Perjantai 10.02.2006 01:41

joo elikkä jotain ja jotain... ja keskiviikkon kävin jutustelee polliisien kanssa ja ens kuun alus saa kortin takas... no ei paha ei paha... no mutta joo jaksa kirjotella ... plapla plölplölplö

Totaaliset Idiootit... poliisit.Perjantai 03.02.2006 19:13

Joo... elikkäs... tultii jätkien kaa järvenpään abc:lta kahvilta ja käännyttiin vanhalle palopuron pätkälle josta pääsee siihe asemalle.. sinne ne käänty perässä. (Siviili-autolla - toyota farmari). vedin lintassa sen ekan pitkän mutkan ja sitte ne muutki siinä.. eikä ne voi pysäyttää (ei tiietty kuka vitu neeppa siel peräs tulee) Sitte ajoin Stop-merkistä pysähtymättä. Ja siitä matka jokelaan. vähä alle jotain 8km?.. eikä siinäkään voinu pysäyttää. vittu mitä pellejä. Sitte jokelas käännyttii perttuu päin ja siitä sitte puistotielle, siitä keskustan läpi (rajotusten mukaa) käännyin lepolaan päin.. "vielä tulee peräs" .. sitte heitin lenkin lepolan pikkuteiden kautta ja ne seuras koko aja.. sitte tultii takas Nukari-Ridasjärvi tielle ja aattelin että jaksa katella tommosia seuraajia ja painoin lämää ja otin jonku ~80 vahtii siin (50 alue) sitte käännyin tielle mistä pääsee kotio (rajotusten mukaan ajettiin) sitte ku oltii melkee meijän pihassa nii ne pisti vilkut päälle (etumaskin sisässä piilos) ja pysähyin tietty ja vitutus oli aivan äärimmäinen. sit nousin ulos ja muut samoin ku toine huus sieltä naamapunasena "ULOS AUTOSTA! KUSKI ULOS AUTOSTA" (joku katellu liikaa elokuvia) ja siihe tuli 2 maijaa lisäks viel ja jotain ne naureskeli siin ja sit toine maija lähti menee ja ne kirjotteli lappuja mulle sieltä ja kyseli kaikkee ja plaplaa.. klo oli jo jotain puol 12 yöllä.

Ja äsken kattelin tota sakkolappuu nii siin lukee et kaikki tapahtu 12 minsan aikana!?!??! MITÄ HELVETTIÄ!!! ainaki 25minsaa ne ajoperäs ja hiillosti persees kiinni... no ens keskiviikkona pitää mennä jututstelee ja sillo aijon valittaa tosta vitun pelleilystä. Jos vaikka sais kortinki takas.

VITUN POLIISEILLA OO MUUTA TEKEMISTÄ KU HÄRNÄTÄ NORMAALEITA IHMISIÄ ILTASIN!!!
PYSYISIVÄT MIELUUMMI SIEL LAITOKSELLA JUOMASSA KAHVIA JA MUSSUTTAMAS NIITÄ DONITSEJA! sitä ne meinaa siel vaa tekee ... tuli joskus alle 15v:nä oltuu siel näpistyksen takii.. piti olla kuulustelut.. ootettii yli 30minsaa ja sit kysyttii et "tuleeks se kuulustelija kohta?" nii sieltä tuli vaa "jaajoo.. te voitte mennä jo kotio.. soitellaa sitte kotio" .. siel ne mussutti donitsii ja veti kahvii ja hiero toistensa niskoja. oikeesti.. mitä hyötyä tommosista talikorvista o ?...

mulle alkaa riittää tämmöne.... over and out

Täh..Lauantai 28.01.2006 04:28

No se o semmone juttu että... hohhoijaa. ei kyllä väsytä yhtää vaikka heränny aamu 7 töihi... no mutta ei se mitää.
Töissä meni ekat 4h ku vesi raanasta.. ja loput sitte meniki nii hitaasti että meinas itku tulla ;D
Sitte pääs kotii ja .. hmm.. mitäs sitte emmä muista .. no sitte mestoille pyörii ja kaikkee ja nyt tulin himaa ja ... koodaan ton pöytäkonee kuntoo ja meen nukkuu... that's it.

Kikkeliskokkelis nii mitäs läksit nii.... sullon mun luonto... siten varasta.. nii.. pulttiboissit on kyl legendaarista kamaa :P
jooh.. nyt pitää säätää :D piu ->

UUSIVUOSI!!!....Maanantai 02.01.2006 01:58

.... Ja uudet kujeet.. tupakointia vähennetty.. jeespoks.. katellaa miten pärjätään. yks tai kaks kessuu sinne tai tänne mut omia en osta enää ;D .. joo en oikeesti ... jaksa tuhlaa rahoja paskaan ;D vitttu joo.. ja sitte joo vittu helvetti joo vittu .aoposfj öalksfö alskfölskböjfl knkaaslmö... jaksa kirjottaa.

Tiistai meni.. keskiviikko tuli.Keskiviikko 23.11.2005 02:24

semmosta. päivä meni töissä. Autosta meni starttimoottori eilen.. siis maanantaina (perus maanantai paskaa) ... katottii just sin city.. iha ufo.. loppu jotenki kesken mun mielestä.. no iha sama.. ja nyt dataan ja nautin yhden olusen ja meen nukuksimaa. että semmosta. morjenttes .

OEVOE... ohhoijaaSunnuntai 20.11.2005 06:24

OEVOE

tänää säädetty kaikkee kivaa mutta empäs jaksakkaa kirjottaa mitää :D
heräsin joskus 4-5 aikaa päivällä ja sitte lähin kesee ja sitte jäkee ja hyrylän kautta back to jokela.. sitte säädettii jotain ja pelattii änärii iha kympillä.. ja sit tulin himaa ja säädin täs koneel ja nyt sitte oon täs ja kirjotain tätä mitä nyt sitten kirjotankaa.. eli aika mennä nukkumaa..että vittu saatana naa kaikille nii aatelkaas omalle kohalle niii... mitäs läksit nii!! kikkeliskokkelis vaa jooo.. minen varasta niii.. sullon mun luonto, niiI!! moro ->

OHHOIJAA!!!Maanantai 07.11.2005 21:55

heräsin 0700 ... nukuin about 3 tuntia... tuli pelattuu vähä battlefied2:sta ;D .... sitte menin töihi ja polttelin tupankia ja töissä join pari kupposta giivia ja polttelin tupankia ja sitte tulin takas kotiin ja kävin kaupasta ostaa pari pakettia giivinpuruja ja sitte haettii jonilta pulloja vietii ne k.kauppaa ja sitte ostin vähä evästä ja heitin jansan ja henun himaa ja kävin @ pekka's place.. ja sit antti tuli sinne ja en päässy heti pois pihasta joten vedin vähä eväitä siel ja sitte istuttii ja sitte kaikkee ja tulin himaa ja datailin ja sitte pelasin vähä gt legendsii ja nyt syön perunoita ja lihapullia... .. kuitti roger

Kaikenlaista....Tiistai 01.11.2005 02:14

Tuli aamulla herättyy lähettyy töihin ... sitte lähettii hesaa.. haettii sieltä jotain lamppuja.. käytii tietty stokkalla ja vaikka missä ja sit takas duunii.. purettii kamat riesasta ja sitte lähin safkaa to the ABC (järvenpää) ja sitte töihi vähäks aikaa ja sitte kotii .. sit st1 (jokela) kahville .. sitte monskille hakkaa pari bilistä .. sit himaa pelaa bf2 ja sitte naapurii giiville ja sitte sieltä tupk @ jansas mutsi place.. sitte himaa ja tässä istuttu ja höpisty ircissä kaikkien kaa.. ja nyt kirjottelen tätä kakkaa... olipas taas kiva juttu.. vois kattoo leffan tai jotain .. aamul hampi lääkärii ja sit töihi.. joo .. over and out.