IRC-Galleria

Seitsemän vaille yksitoistaLauantai 24.01.2009 18:18

Itelläni ei ollu Hennan ja Jennin visioiden mukanen perjantai, mut uni oli syvää, se oli hyvää, nams ja mus.

Käyskentelin tänään kirjastossa:
Luin lautapelien sisällysluetteloja ja pelisääntöjä ihan jenninä. Onpas keksiny monimutkasen pelin herra Andreas Seyfarth! Mutta haluun kyllä oppia pelaamaan sitä, haastetta ainakin enemmän kuin jossain Kimblessä. Eli kannoin mukanani kahden viikon laina-ajalle Puerto Ricon.. jos onnistun jotenkin hiffaamaan sen pelaamisen, voisin ens kerralla ottaa vaikka Thurn and Taxis:n.

Luin myös uusinta amerikkalaista ällöhömppä tyttöjen lehtee, ja on vaan pakko pistää, kun hämmästytti tää David Archuletan (on siis 18) juttu: "Last year you told Seventeen you hadn't had your first kiss yet. Any updates? - No! I'm still waiting for the right moment. I think so many people want to rush things.. --" pointsit. erilaiset kuin sille Adam Tenstalle ^^

Ja sit kyykistelin sosiologian ja sosiaalipsykologian teoksia (voisko niitä kirjojen nimiä ruveta painamaan silleen pystysuoraan, niin kun joku viisas joskus ehotti, ettei tarviis omaa päätä kääntää 90 astetta?) ja nappasin pari opusta kainalooni. Miusta tulee varmaan nyt ihan hirveen viisas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.