IRC-Galleria

Mulla toimii 8meganen netti - MELKEIN >__<Maanantai 20.10.2008 22:22

Joo. Piti perjantaina aueta Soneran internetliittymä. Hyvinpä aukes, vasta tänään tapahtui jotain. Pitäis olla hurja 8meganen nopeus, mutta tää on varmaan 0.00008 meganen. Tää on hitaampi ku etana ja sen takia kaikkien sivujen latautuminen menee poikki yhdeksässä tapauksessa kymmenestä. Modeemin asennuslevyke kaatuu koko ajan, selaimen kautta asetuksiin pääsee käsiksi, sikäli mikäli yhteyden aikakatkaisu ei pilaa hommaa. Langatonta en oo vielä saanut toimimaan.

Tää netti oli hetken(30sek) aikaa supernopea, mut sit meinasin et laitan ton langattomankin toimimaan ni p*skat kun nyt ei toimi piuhankaan kanssa kunnolla.

Jos en saa tän illan aikana toimimaan ni kävelen huomenna DigiSattiin ja käsken niiden antaa mulle sellaset laitteet että prkl toimii. Kävin jo yhden modeemin vaihtamassa, kun virtapiuha ei toiminut lainkaan ja itse modeemi ei yhdistänyt ja koko paketissa ei tullut asennuslevykettä mukana. Seuraavassa paketissa oli eri värinen piuha, asennuslevyke, mutta ei jotain microfilteriä mikä oli ekassa paketissa. Phuuh. Onkohan ne arponut jotain vanhoja käytettyjä tuotteita noihin paketteihin o.O.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.