IRC-Galleria

Kiitos Suomen Jellonat<3 tuokaa kulta kotiin<33 (Venäjältä ei tainut jostain kumman syystä heruta yhtään pistettä Suomelle viisuissa?? :DD miksiköhän, ettei vaan kantais kaunaa päivällä tapahtuneesta *vihellys*)
Harmi kun ei saatu kolmea kruunua vastaan finaaliin, mutta voitettiin me ne svedut silti, niin lätkässä kuin viisuissa. Kiitos Ruotsi toistamiseen kahdestatoista pisteestä :).

Viisuissa oli havaittavana (vai kuvittelinko vain :D) "lievää" naapurimaihin lämpeäväisyyttä, virokin tais antaa pisteet venäjälle ihan vaan sen ihme patsasjutun takia :DD. No joo. Mutta mikä ihmeen s-e-r-b-i-a???? Mikä ihme siinä oikeen viehätti?(voittokappale suomeksi rukous-voittiko ne sen takia kun ne toivo suurinpiirtein jotain maailmanrauhaa voi lol). Moldova ja Suomi olis saanut vaihtaa esiintymisjärjestystä, jospa Hanna olis jäänyt katsojien mieleen paremmin. Jos ja jos ^^. Jos ( ;D ) viimevuotista menestystä ei lasketa, Hanna pärjäs kuitenkin oikein hyvin verrattuna Suomen kautta-aikojen viisuhistoriaan. Hienoa Hanna (eipä pärjännyt niiiiiin kohuttu the Ark:kaan :PPPP)
Ootin Pakariselta enemmän, tai siis äänestäjiltä ja olin yberpettynyt kun pisteitä tulikin niin vähän. Hanna veti hyvin ja oli mun mielestä paras, moldova heti siinä melkeen perässä ja sitten ehkä joku valkovenäjä ja venäjä.

Juujoojee kofeiinia tuli juotua liikaa, nyt ei väsytääää.

Ja miten se ihme metalliteletappiesiintyjä, (tuliks se toiseks?) hee hee. Lovex olis ollut ehkä ulkonäöllisesti parempi vaihtoehto Suomelle, Hanna olis ehkä tarvinnut lisää näkyvyyttä ja tunnettavuutta karsintojen kautta.. olisko päässyt sieltä sitten edes finaaliin, kuka tietää.

Ps. Kutsuikohan Krisse serbian esiintyjät kesällä mökilleen niinkuin uhkasi? :D
Pps. "I will follow you" joulupukista tehtiin pelottava x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.