IRC-Galleria

:(Torstai 28.06.2007 23:20

Tänään pieni kirmaili ja kokeili kuinka kovaa niillä pitkillä koivilla oikein pääsee, onnellisena äitinsä ympäri isoa lenkkiä kiitäen. Sai siitä hyvät naurut kun toinen päästeli vähän energioita menemään :D.

Sitten illalla äippä kävi hakemassa gefin ja varsan sisälle, ja joku murphyn laki sen täytyy olla että siihen tiettyyn paikkaanhan se varsa juoksi hätääntyessään kun mamma katosi seinien sisälle (lue: kahden metrin päähän karsinaan). Juoksi sitten yhteen nurkkaukseen ja pitihän siellä on vanhoja lasipaloja (vaihdettiin keväällä yhteen karsinaan lasit, niin oli jäänyt..) nojailemassa seinään ja tiesihän sen miten siinä sitten kävi.

Ilkeän näköinen palkeenkieli, pari senttiä pitkä ja ilmeisen syvä tuli, nyt tässä odotellaan eläinlääkäriä saapuvaksi, joutui lähtemään leppävirralta asti. Tikithän siihen pitää laittaa ja varsalle tiedossa ainakin viikko varsomiskarsinan seinien tuijottelua (no kun ei oviaukon yläluukustakaan vielä yletä kurkkimaan). Mahtaa toiselle kerääntyä energiaa, kun sitä oli jo tänään aamulla ulos viedessä niin maan hirmuisesti.

Jooh, toivotaan nyt että kaikki menee hyvin, ettei se tulehdu eikä siihen venttiin jäänyt lasinpaloja..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.