IRC-Galleria

Meinaan tanaan taitaa tulla kuluneeksi puolisen vuotta siita kun olen taalla asustellut. Kai tassa sitten ollaan saatu asiat rullaamaan ihan ok, terveysvakuutuskin tuli just ja SIM-kortti, tosin en o viela saanu sita toimimaan...

Duunit on menny niinq aika hyvin jos niin voi sanoo, suorastaan loistavasti! Eilen oli eka ilta yhden toisen uuden tyton kanssa, Maryam on Iranista ja kolmekymmenta, mut ihan mahtava tyyppi. Meilla oli hauskaa ja serveritkin diggas (illasta tuli yhtakkia kiireinen, pomoki joutu kantaa safkaa) niin etta uus A-team koostuu sit kahesta noobista jotka ei kunnolla osaa ees kaataa vapaasti :D mut ainaki asiakkaat viihtys. Nyt tuli Assia ikava :(.. No en ma nyt enaa niin huono oo, alkaa toi pourinki sujua jo. Pakko myontaa et kyllahan se coolimmalta nayttaa kun se et mitataan kaikki lasintarkasti. Havikkiahan tulee, mut evm.

Tuli kaytya uudessa paikassakin, Amsterdam Noordissa joka on vissiin vahan niinq Espoo, siella oli yks vallattu talo jossa kaytiin bileissa viime viikonloppuna. Remkon kaveri Remko (joka oli yks niist tyypeist joka asu siella) rappas (perkeleen aakkoset) ja monta muutakin artistia soitti livena, kaljaa myytiin baarista 1,50. Oli ihan jees meininki. Nyt kun alkaa toi rahatilanne parantua, ni paasee vahan bilettamaankin, jos vaan aikaa loytyy...Josta puheenollen mistas sais lomaa sit ku saa lentolippurahat Suomeen?

No, ensin vois antaa saiden vahan lammeta...

Ja oon alkanu syomaan terveellisemmin. Toivottavasti en o tulos kipeeks...Sit toisaalta valilla on paivia jolloin ei ehi syoda juuri lainkaan, niinkuin eilen. Kesalla pitaa varmaan alkaa syomaan sit vitamiineja...Viela kerran vois kayda noi rinksut lapi ennen duunia. On huomannu et alkoholittomat drinkit (joita on 6) on vaikeimpia muistaa, vaik niita menee ihan ok. Drinkin voi juoda matkamuistolasista joka me pakataan mukaan sit lahtiessa.

Nihkeeta vaan et keskella baaria on joku tulva, jostain vuotaa vetta koko paivan, niin et muutaman tunnin paasta (ei valia onks aamu- vai iltavuoro) on kengat ja sukat ihan lapimarat. Pakko ottaa vaihtosukat joka paiva. :D Kolme eri putkifirmaa on kayny kattoo, mut kukaan ei loyda ongelman syyta. Ehka kaljatankit, ehka pohjavesi...Ois vaan kiva et hoidettais akkia ettei tarttis tyoskennella meressa ja ennenku se vesi aiheuttaa jotain pysyvaa rakenteellista vauriota...Ironista et seurustelen putkimiehen kanssa...Pitaapas sanoo niille et soittaa. Naa on kuitenki tehny hommia sen 120 vuotta joten kai niil jotain kokemusta on... :P

Mut joo, taa tasta opiskelemaan. Hirviasti terkkuja vaan kaikille ja pitakaa huolta.. Kylla ma taalta kaymaan pian tuun, vaikka viikonlopuks jos ei muuta ehdi...Eli joo.


BILEET! (Vai mita, Jordy ja Rem?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.