IRC-Galleria

Ja huhtikuuta mennään jo. Aika kuluu nopeesti...Tämän kerran suurin uutinen on ehdottomasti se, että sain kokea tän asiallisen Amsterdamin ja myönnettävä on että vituttaa. Mun lompakko pöllittiin suoraan laukusta Dan Murphysissä viime lauantaina, ja voi sanoo että pieni paniikki iski. Suomalainen henkkari, pankkikortti, hollantilainen pankkikortti ja kaikki bonarikortit meni sen siliän tien. Ja lisäksi kahen päivän tipit eli semmoset 100 euroa. Terve ja kiitos kaloista. Tuli juuri siihen parhaaseen aikaan eli oon ihan pers auki, tietenkin. Pari random tyttöä heitti mulle muutaman euron säälistä ja naapuribaarin Edgar vei mut kotiin ja lohdutti...ei kai se maailma joo tähän kaadu. Rahat tulee ja rahat menee, mut rock'n'roll forever, man! Joten ei auttanu ku alottaa alusta, sulkea kortit, mennä poliisiasemalle tekeen raportti, josta mulle kerrotaan et tarviin sen henkkarin sarjanumeron, jota ei Suomen konsulaatista löytynyt (suurlähetystö on Haagissa...) eli nyt mun pitäs soittaa sinne tai käydä Haagissa ja sit taas takas poliisiasemalle, ja pahinta on etten tiedä oliks mun järkkärikorttikin siellä...vittu jos sekin meni. Oon kantanu nyt mukana kopiota passista, en uskalla sitä siirtää hyllystä :D

Mut joo, enough about it. Duunissa on ollu jännää, oli hienoa suoraan iltavuoron jälkeen alottaa Train the Planet-kurssi ja heti sen jälkeen treenaamaan pikku-Johnia jolla oli viimeinen päivä, (se on semmonen iso eteläafrikkalainen blondi, joo joo, 2m pitkä, vaalea iho ja siniset silmätki, siitä tulee vielä hyvä baarimikko, ja hyvä et meil on vihdoin joku joka ylettyy siivoamaan liköörikaapit ;) ) eli vietin talossa tosiaan aamukymmenestä yökahteen. Laskekaa siitä. Ja uskokaa tai älkää, lähdin sen jälkeen vielä kaljalle. :D Ja lisää uutisia: just eilen yöllä sain kuulla että meiän iso pomo eroaa. Se on saanu tarpeekseen Hard Rockista ja saanu uuden duunin ja uusia haasteita. Mikä ei siinä mielessä yllätä, viimeks ku olin lauantaina duunissa se oli niin kännissä et se piti siirtää naapuribaariin :D Mun piti sanoo kollegalle et "toi on vika drinkki minkä sille teet, meitsii alkaa hävettää" et jos ei kestä painetta ni ei kyllä tarvi tulla tänne kapitalisteille töihin...Meikkis on kohta vanhin tuolla :D mut toisaalta, mähän vaan nautin kaaoksesta. Lisäks keittiöstä lähti taas kolme tyyppiä, eli siellä on täys paniikki päällä, eilen John Hevipomo ois ollu keittiös yksin, ellei Lindsay ja Nathan jotka on tosiaan servereitä ois ollu jeesaamassa :D ...Ja kesähän on vasta alkamassa...Kyllä, tästä tulee jännää.

Mutta joo. Just kun mun piti mennä hakemaan kameran laturi takas, ni duunista tuli taas soitto, John on kipee... Eli meikäläinen tästä tekemään vähän raihnuskaa, toivon et saan jotain säästöönkin, (heti ku oon hankkinu uudet työhousut...) kirjotan niin pian lisää ku vaan kerkeen. Pärjäilkää ja terkkuja kaikille!

->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.