IRC-Galleria

Voi valtiatar, et on taas niin hirveesti asioita tapahtunu, ettei tiedä mistä alottais!

Noh, aloitetaan vaikkapas duunista. Hiljattain kaksi mun kollegaa joutui lähtemään (toisen sopparia ei uusittu ja toinen sai potkut koska tarjoili drinkkejä kavereille joka on tietenkin huippukiellettyä, ikäänkuin minäkin en olisi sortunut juomaan tequilashottia kerran selkä käännettynä kameralle :D) ja varsinkin viimeset 2 viikkoa on ollu aika hektistä. Tällä viikolla olin kolme päivää yksin aamuvuorossa, mikä näin terassin auettua on tietenkin ollut yhtä kuin tekisi taas kolmen ihmisen duunit. Pöytien kanssa mua oli jeesaamassa uus blondi tarjoilija Tesse, joka ei helpottanut taakkaa juurikaan, ihan mukava tyttö ei siinä mitään, mutta vain hieman... hidas. Musta on tulossa traineri muuten, \,,/ pääsen opettamaan uusia ihmisiä, mutta manageriksi en usko että alkaisin vaikka James anelisi polvillaan. En edes muista koska mulla viimeksi olisi ollut 2 vapaapäivää putkeen ja vähän pelkään että vielä huomenna käsiin ja jalkoihin sattuu yhtä paljon kuin nyt vaikka olen hädin tuskin tupakalla tänään käynyt. En ole päässyt nettiin varmaan kuukauteen ja tänään olen viettänyt koneen edessä aikaa kolmesta asti (suurinpiirtein silloin heräsin) en kaikkia asioita vielä ehtinyt hoitaa, mutta sainpas luettua (ja osittain vastattuakin) kaikki 59 mailia jotka ehti tulla tässä eetterihiljaisuuden aikana.

Yhtenä päivänä meillä oli duunissa tulipalo. Tajusin jossain vaiheessa että nyt jossain savuaa ja kun kävelin keittiölle, grilli oli tulessa ja liekit nuoli kattoa. Kaikki oli tietty semmosessa tyynessä paniikissa, ettei asiakkaat huomais et mikään on vikana ja hiipi ympäriinsä kuiskailemas toisilleen "Mr. Sands in the kitchen!" ikäänkuin kukaan ei älyäisi katsoa luukulle ja tajuta, että keittiös palaa. Siinä sitten selittelemään asiakkaille, että ruokaa ei juuri nyt voida tarjoilla, ja meni noin neljä tuntia, että ongelma korjattiin... Päästiin kohtuuaikasin kotiin, kun aikaa siivota oli vaikka kuinka paljon. Illan päätteeksi Pia tuli taskulampun kanssa tarkistamaan että kaikki on kunnolla siivottu ja Sung oli menettää hermonsa sille, noille pojille on suuri kynnyskysymys et niiden siivoustaitoa ei arvostella... :D

Yhtenä päivänä meillä vieraili Nightwish, kävin sanomassa bändille päivää ja toivotin tervetuloat, niillä oli seuraavana päivänä keikka johon sain pari lippua duunista, ei ne oikein tienny et kuka bändin tuntis ni ne päätti antaa liput mulle :D joten vein sitten Loisin katsomaan Nightwishia Heineken Halliin jossa piti vaihtaa rahaa toiseks valuutaks jolla sitten sai ostettua kaljaa...Lois tykkäs ihan hirveesti mikä oli tosi jees, koska sillä on viime aikoina ollu tosi vaikeeta, ja ihan jännää että se tykkää hengata Cavessakin vaikka on jo yli viisikymmentä, silti mun parhaita kavereita täällä. On kyllä pakko myöntää että eipä se Nightwish miltään kuulosta ilman Tarjaa, ja sääli etten muista edes nähneeni niitä aikaisemmin livenä...Ois se varmasti ollu aika jees joskus Wishmasterin aikoihin, jolloin olin nuori ja täynnä viatonta energiaa (!)

Piruttaa vähän kun kameran laturi on vieläkin Remkon kämpillä, en oo sitä juuri viime aikoina nähny ja ihan hyvä ehkä niin, sääli vaan etten hirveesti kuvia oo saanu otettuu näistä mahtavista vapauden ajoista. Sain kokea St. Patrick's Dayn Dan Murphysissä, joka oli seitsemään asti aamulla auki (ja joo, kaikki oli siellä) ja siitä sitten ekalla sporalla himaan, muutamaks tunniks nukkumaan, illalla duuniin ja sieltä sitten taas Caveen rentoutuskaljalle metallimusiikin pariin...Meni pari päivää että sai äänen taas takaisin mut hei, tattoo master Ivy lupas piirtää ja vääntää mulle uuden tatskan (jos en itse ehdi ensin, that is) ja tosin sen hankkimiseen voi mennä aikaa nyt kun tajusin että maksan niin paljon veroja etten suinkaan ole rich bitch, liksa tuli ja liksa meni taas mutta en jaksa stressata, ainakin vuokra ja velat on maksettu, (paitsi Suomeen, koska en ole vielä saanut IBAN-tietoja Nordealta enkä pysty siirtämään vielä rahaa hollannin tililtä suomeen :o) mutta ainakin pään päällä on katto, tiedän, että tipit riittääpi elämiseen ihan ok, saan ostettua kaappiin riisiä ja nuudeleita ja kaljan pari duunin jälkeen. Netinkin sain nyt toimimaan, ja kunnolla varmaan omaan huoneeseen sitten ensi torstaina, mikä ois aika jees ettei kanit pääse syömään näit johtoja.

Ens kuussa sitten sisustamahan! Laitan seuraavalla kerralla kuvan mun huoneesta, tosin se ei kummoinen vielä ole... toivon että saan sängyn (tarttis vaan kantaa kellarista ylös...) nyt torstaina kun Tarja on kutsumassa jotain sen eksiä korjaamaan paikkoja ja syömään :o

Mut joo, nyt nuq, oon viettäny koneella koko perkeleen päivän. Pitää tosiaan alkaa harrastamaan tätä vähän useammin.. Ihan hirveesti terkkuja kaikille ja pärjäilkää siellä! Nähdään toivottavasti pian ja kertokaa ihmeessä välillä vähän miten siellä Suomessakin menee!


Tot ziens tällä kertaa!

toiv. Z

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.