IRC-Galleria

Zimur

Zimur

"We're all millionaires, we just got to get it outta the ground" - Jack Hoffman
Jeespoks.


Tammikuu alkoi ja samalla alkoi myös tipattomat ajat. Ei, en tarkoita, että suljin korkin ikuisiksi ajoiksi. Tarkoitan sitä, että pidän nyt tipattoman kuukauden. Ainakin aluksi. Jos sen kestän, niin avot avot. Ehkä sitten voi tarkastella toista tipatonta kuukautta putkeen. Sen aika on sitten 4 viikon päästä.

Lenkkeillyt olen enemmän kuin ennen, kiitos päätökseni aloittaa tämä nyt. Työttömyystuet alkoivat myös rullata. Olisihan se kiva olla töissä, mutta kiitos tämän "laman" tai "taantuman" miten sitä tahtoo parhaiten kutsua, töitä ei tahdo saada. Haussa toki on koko ajan. Itse kutsun tätä "paskamaiseksi ajaksi". Toivottavasti tästä opitaan jotain maailmanlaajuisestikin. Ei siitä sen enempää.

Uutenavuotena tuli ammuskeltuu muutamat raketit ilman vammoja. (Kattokaas jotkut vain osaa paremmin nämä asiat, vaikka oltiin varmaan enemmän tai vähemmän 1.0 promillen humalassa)

Talvi tuli lopultakin. Siihen vaadittiin vain vuodenvaihtuminen. Miinus 20 astetta lähennellään kivasti ja nyt on jo talven tuntuakin. Ensi vuonna talvi alkaa varmaan vasta vuoden vaihduttua helmikuussa. Tiedä häntä. En lukeudu Sääherran ystäväpiiriin, että voisi kysyä. (Ei tosin yksikään kuolevainenkaan, siis muutkaan kuolevaiset).

Ei sen enempää tällä kertaa. Lopetetaan tämänkertainen raapustelu johonkin täysin randomiin.

"Boing Boing" sanoi pingispallo, kun kahden pingpong-mestarin mailoihin osui jatkuvalla syötöllä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.