IRC-Galleria

Zimur

Zimur

"We're all millionaires, we just got to get it outta the ground" - Jack Hoffman

avautumistaSunnuntai 08.11.2009 05:26

Heissan


Mors kaikki te, jotka jaksatte lukea minun turinoita pitkästä aikaa...

Olen tässä yötä kukkunut musiikkia kuunnellen ja silleen.
Ei mua tällä hetkellä mikään vituta suoranaisesti. Mitä nyt hieman Suomen hallituksen perseily eduskunnasta puhumattakaan vituttaa.

Eikö hallituksen/eduskunnan pitäisi olla Suomen edun kannalla? Niinhän sitä luulisi. Miksi siis ajaa läpi idioottimaisia lakeja maahanmuutosta? Miksei Suomessa esiintyvää työttömyyttä(laman takia) taistella paremmin? Miksi huonontaa entisestään terveydenhuoltoa ja koulutusjärjestelmää?

Tässä teille vastaus:

Päättäjiä EI kiinnosta pätkääkään miten Suomessa asiat menevät!
Heitä kiinnostavat vain se, miten voivat turvata oman leveän elämäntapansa jatkumisen eläkeikäänsä asti. Heitä ei kiinnosta yhtään miten Suomen käy.

Otetaan esimerkiksi RKP ja Thors. Thors on ajanut aika helvetin leväperseistä maahanmuuttoperiaattetta koko ajan. Pakolaisia otetaan sisään miltei yhtään ajattelematta(saati tutkimatta) heidän tietojensa todenperäisyyttä.

(Onneksi viime aikoina on alettu paremmin tutkimaan alaikäisiksi väitettyjen pakolaisten ikiä paremmin, näin paljastettuna yli puolet hakijoista aikuisiksi).

Suomella EI ole varaa ottaa liikaa pakolaisia.
Meillä on omasta takaa jo liikaa työttömiä JA asunnottomia, jotka tarvitsevat apua! Miksei heille ohjata rahaa ja apua, jotta heidät saataisiin takaisin työelämään?

Miksi ottaa sen sijaan pakolaisia(työperäistä), jotka eivät välttämättä osaa suomenkieltä edes välttävästi jos ollenkaan?

Miksi edes ottaa sellaisia maahanmuuttajia(pakolaisia), jotka eivät edes halua oppia suomenkieltä?

Suomessa on todellakin liikaa jo työttömiä omasta takaa. Miksi hitossa meidän pitäisi ottaa ulkomailta työvoimaa lisää?

Vastaus edellisiin:

Suomen työttömille/asunnottomille ei ohjata rahaa, koska se ei näytä hyvältä globaalisella tasolla. Kun rahaa ohjataan pakolaisille, se "kiillottaa" globaalista auttamiskilpeä. -_- tähän ei ole tarvetta. Vähempikin auttaminen varmasti riittää.

Pakolaisia on pakko ottaa, ettemme näytä "huonolta" muiden maiden silmissä. Muiden maiden, jotka ovat radikaalisesti vähentäneet pakolaisten vastaanottamista, koska heillä ei ole varaa heidän huolehtimiseen ja he tajuavat sen!

Suomessa on ihan riittävästi työvoimaa...työttömänä. Sitä ei vaan kyetä/haluta käyttää, koska suomalaisilla on niin korkeat palkkatoiveet eikä omaa koulutusta vastaavaa työtä alempaa työtä haluta tehdä. -_-

Miettikää, miksi koulutuksesta/terveydenhuollosta karsitaan rahaa... ettei vaan siksi, että saataisiin rahaa riittämään pakolaisten hyysäämiseen? Miettikää sitä.

Suomalaisten on helvetti sentään herättävä!!!! Ei tällainen meininki VOI jatkua! Pakolaisten määrää on karsittava huomattavasti, työttömiä suomalaisia on tuettava paljon enemmän!!!

OMAT ongelmat on HOIDETTAVA ENSIN, ennenkuin voimme edes ajatella auttavamme muiden valtioiden ihmisiä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.