IRC-Galleria

siis se alko sillee et oli ihan sika nätti kesäne päivä ja kaikkee, oltii kallioil ottamas bissee, sit yhtäkkii joku soitti, et jos haluut enää ikinä nähä jannee ni tuu yksin pois sieltä, no sit olin lähtemäs menee sielt ni sit joku hyppäs sielt puskast ja tönäs jannen alas sielt.
Sit yhtäkkii olin johannan kaa laskettelemas, sit mentii kaakaol sinne sisäl,sit näin ku joku kössi mun sukset ja juoksin sen perää ja olin sillee et noi on mun sukset, sit se oli vaa sillee ai, ja katkas ne.
Sit johanna lähti juoksee ja juoksin peräs, sit oltiiki prismal. Riku oli siel duunis moppaamas lattioit, jäin juttelee rikul jotai, ja sit lähin menee sinne hissii minne johannaki meni, mut sit ku pääsin sinne hissii ni johanna oli tapettu sinne. Sit juoksin taas rikun luo, sit se vaa moppas niit lattioi eikä kuullu mitää, sit siihe lattiaa tuli verel kirjotettu teksti 'hyvästi' sit rikuki kuoli siihe.
Sit siihe lens joku pikku tyttö mustal sateenvarjol ja alko ns lohduttaa mua, mut sit se hakkaski puukol mun niskaa ja kuolin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.