IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

ett liiiiitet störnings-inlägg.Maanantai 07.01.2008 01:35

Måste måste måste störa mig på några saker,trots löften om bra karma o människovänlig inställning. VARFÖR envisas människor med att blondera sina hår med hemma-blonderingar som kostar 8,99 i k-marketen? Det säger väl sig självt hur resultatet blir.
Blir det inte orange/pissgult så blir det gråaktigt,allt beroende på egen hårfärg. detta vet varenda en jävel som inte är totalt hjärnstörd. så varför envisas?
Jag är själv en sucker för ett riktigt snyggt blont hår,t.o.m platina a la Gwen Stefani tycker jag är skitsnyggt OM och detta är ett stort OM det är välgjort av ett proffs.
Särskilt i esbo centrum var allt white trash har bosatt sig är detta ytterst populärt. Yuck.
Sedan,varför varför måste solarie vara så farligt och BUS (brun-utan-sol daah hej) vara
äckligt,aldrig bli bra ändå och lukta misstänkt. Jag hatar blekhet. Det passar inte min personlighet.Jag vill bara Saint Tropez-brun året om med solblekt hår och muskulösa ben. Så ser jag ut ena halvan av året då jag orkar träna och vi har mer än 3 h ljus om dagen.
Nu är jag dödsblek med pinniga ben och utväxt i året. STÖN.
Hmmmm var det något annt jag sku störa mig på. Månne. Tror faktist inte det,fan det är nästan synd att man inte är 16 år och har ångest mera. Då skulle jag ha kunnat skriva hit fast varje timme och beklaga mig över hur illa allting var,synd nog hade jag inte upptäckt det fina med gallerian då ännu. yeah.
Over and out for this time.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.