IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

STÖNSunnuntai 27.01.2008 22:40

Jag gick just igenom min garderob/byrå/alla jävla lådor som e fullproppade med kläder för att mamma fick en jättelysande ide att va ska o sälja en stoooor del på loppis "för du använder ju typ 1/4 av vad du har".
Tyvärr tyvärr har hon rätt. (jag hatar när hon har rätt)
Jag hittade minst 10 plagg jag inte ens kom ihåg att jag hade köpt. och säkert 30 jag köpt och aldrig använt och som jag verkligen inte förstår varför jag köpt heller..
Såndäna "men om jag nångång far på en tillställning var en oversized stickad klänning i chockrosa med rutor i grönt o orange passar jättebra"-kläder.
Eller svarta sidenbyxor. Ursäkta?? Hur ofta använder man nå sånt? jaa-a.
Sen har jag säkert aldrig sorterat där förut för jag hittade miss sixtyn från sjuan (sönderklippta och skrivet med tuschpenna på lahkeena) och alla mindre snygga blusor och toppin från teinitiden. fan så snyggt med napapaita med tryck av en svart paljettdrake liksom!
Och såklart mina fuck me-bootsin från åttan (svart "lack",stilettklack och spetsig tå.döööö).
Jag tror att jag har ett seriöst problem påriktigt,jag har helt för mycket kläder jag har använt EN gång,eller ca 10 st nästan prick likadana cashmere-tröjor i svart. jaja,sku man tappa en har man ju flera..kanske jag borde ha auktion? elller öppna affär.
over and out for this time.
peace and love<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.