IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

Jag är mycket sjuk. Torstai 07.02.2008 03:22

Så sjuk att jag just ägnade nästan 2 timmar åt att titta på en hemvideo från vår Kehtna-resa när jag gick på femman.
Det var ytterst traumatiskt.
Kehtna är ett fattigt litet samhälle i Estland var man väl än i denna dag inte hört talas om electricitet och rinnande vatten.Och jag skojar inte nu,vissa människor där gick seriöst omkring i lång kjol,huvudduk och fan och hans mormor.
Inte hade dom bil heller,dom åkte häst och vagn. Iden med resan var troligen att vidga våra vyer och göra oss mindre fördomsfulla genom att släpa oss och titta på fattiga estniska små barn (varför ser alla estniska barn ut dom om dom har aids i sista stadiet?) och döende åldringar. Det var en SVINKUL resa.
Första chocken fick jag då jag såg mej själv på film. alltså wow,jag hade verkligen satsat hårt på stilen och frisyren.
HÃ¥ret var permanentat. (wtf for real)
Jag hade vinrött läppstift på mej nästan hela tiden (jodå.och jag var tolv år.)
Vid ett tillfälle hade jag svarta lite lätt glansiga adidas sportbyxor (dom där asfräna med knappar på benen ni vet) med NEONORANGA ränder på. Dom var högsta mode i evitskog när jag gick på femman.
Men jag var inte den enda,halva klassen gick omkring med fiskarhatt på huvudet. Såndän som fiskare på atlanten har på sej. Varför? Var det snyggt? Ingen vet svaret antar jag.
And I fuckin' loved the camera redan då,det har jag säkert gjort från år 0.
Så fort som kameran svängdes åt mitt hål pep jag "sluuuutttaaaa" på ett oerhört irriterande sätt.
Sku ha villat ge mej själv en fet käftsmäll.
Dessutom är jag allavarligt övertygad om att vår lågstadierektor var pedofil,han har zoomat in alla flickorna på klassen på att jävligt misstänkt sätt.
Men back to business. Mitt självfötroende var det heller inget fel på,vid ett tillfälle när vi tvingades spela fotboll med dom estniska barnen (varför gör vuxna så till barn btw,"nu ska vi nog tamejfan ha det roligt här" och praktist taget tvingar oss att tala/leka med obehagliga bleka små barn vi inte ville leka med alls. Inte undra på att vi ser lidande ut.) så hör man mej skrika klart och tydligt :
"ni måst nog ta mej ut på planen nu för ja e så bra" .
Jahas. :D
Sen tvingades vi titta på när dom hade en folkdansuppvisning för oss.
I ca en timme.
Vi var en hög fördomsfulla små monster som satt och fnissade elakt nästan hela tiden.
Men allvarligt talat förstår jag såhär i efterhand inte riktigt pointten,hade dom verkligen väntat sej att vi sku tycka att det är askul?
Sen blev det ringlek som vi naturligtvis också tvingades med i,jag minns faktist ännu fasan för att tvingas dansa med nån främmande typ med svettiga händer.
Att sånt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.