IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

kivakiva jeeejååååå.Maanantai 19.02.2007 02:00

Så var gammeldansen över också. Där öva man reven av sej i nå 4 mån o sen blev det på något sätt en otrolig antiklimax när det var över så fort. men roligt var det!!
typisk lärkan-meininki,alla har askul o dansar o shejkkar o har sej fast inte ens alla drack nåt (fittit nipoga på hotellet vi hade vår fest på,en massa utlänningar som vägrade sälja en hel vinflaska till mej fast jag är 19 fyllda.shame on you!) obs jag är inte rasist.
sen hamna man köpa sjukt over-prized vin I GLAS istället...fatta hur dumt det dessutom var att dom nog sålde ca 12 glas vin åt mej men kunde minsann fan inte sälja sen den där flaskan där samalla.nejdå!
sen städa jag nån annans spyor också,de var riktigt trevligt. men annars var det en jävligt lyckad kväll :D sen kan jag bara undra hur många som nu hatar mej o maku för att vi total-våldtog sista "valsen" som var Phil Collins "Against All Odds" som det av någon anledning är extremt roligt att sjunga med i efter ett antal glas vin/sprit/cider. tänk nu : "teejjk a loooook at miiiiii nooooooow"...
ursäkta till alla som ville typ smuusha med sin pojkvän då el nåt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.