IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

nej nu jäklar i min lilla låda!!Maanantai 19.02.2007 02:50

p.s blev extremt upphetsad just för att jag hittade ANNA SOM BLEV FINALIST IDAG I IDOLS på gallerian.ok iofs är det oroande att något sånt gör mej upphetsad men på något sätt var det väldigt underligt.fick samma känsla som när "Jenni" från salkkarit brukar komma till min kassa (minns ej vad hon heter pårikit) , jag blir alltid nervös o fnissig o det är ju ännu mera oroande.för att inte säga patetiskt? jag har alltid sån lust att säga nåt till henne men så lågt har jag tack o lov inte ännu sjunkit.jag gör alltid bara det misstaget att om jag typ råkar föra butikskorgarna tillbaka på sin plats o "Jenni" kommer emot mej släpper jag alltid ur mej ett glatt "heeeej".helt som om jag fan sku hälsa på nå andra kunder om jag inte sitter i kassan.
det bara liksom kommer automatic. hon ser alltid lite road ut o hälsar snällt tillbaka. tror säkerligen att det raksuttar lite åt fel håll nånstans innanför mitt pannben,o det kanske det gör?
el är det normalt att tycka att det är lite spännande att se nån jävla wannabe-kändis från SALKKARIT?! sätter liksom lite guldkant på min dag.sen kan jag gå där och känna mej nöjd och belåten resten av dagen. men creds till "Jenni",hon är en kiva kund iaf.
Tänk på stackars Anna,hon hade säkert ca 185033 nya kommentarer idag....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.