IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

såhär idag.Torstai 26.04.2007 04:16

Jobbet börjar komma ut genom öronen nu. FOR REAL. Idag kommer det en familj där alla var skadade på nåt sätt,jag lovar..alla var feta,mamma,pappa o 3 feta döttrar.
Ena ungen hade dessutom nå allvarligt problem,hon var åtminstone 10 år gammal o hon vrålade så högt om karkki att halva butiken vände sej om och glodde. hon fick verkligen ett anfall o jag skojar inte,jag har aldrig sett nåt liknande :D jag trodde att hon skulle få en stroke,andra barns itkupotkuraivaren är INGET jämfört med det här.
Och hon var som sagt inget litet barn. Nå,jag har alltid väldigt svårt i såndäna situationer att inte skratta,så jag satt o tuggade desperat på insidan av kinderna för att inte börja flina. Kunderna såg besvärade ut o det var tyst som i graven förutom då det förtjusande barnets avgrundsvrål.
Till sist kom det något väldigt konstigt frustande läte från mej för att ja satt o knep ihop läpparna o mamman i familjen svänger sej fort som fan mot mej "onks sull jotain valittamista?"
Jag visar igen exempel på hur en bra kundbetjänare svarar o snäser irriterat "ei,miten nii?" varav mamman kommer o ställer sig så nära att jag kan se varenda pormask i hennes ansikte o sen börja hon skrika i samma vackra ton som dottern.Jaja,äpplet faller inte långt från trädet el hur man nu brukar säga?
Men då kände jag nog hur en hjärnblödning låg och skavde mot pannbenet.
Så för att sum up I LOVE MY JOB I LOVE MY JOB I LOVE MY JOB<3<3<3<3

Snart till Åbo o festa jee. kul med omväxling.
You're my sweetest poison<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.