IRC-Galleria

Zugzwang

Zugzwang

suck a cock faggot

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Lauantai 12.01.2019 00:38

Can't be the only one who wants to eat Ashton Kutchers ass

oofTiistai 08.01.2019 18:16

Mutsi hieman savage

Ostettii kuhaa lähikaupast mut kotona huomattii et haisee eltaantuneelle.
Lähettii viemää takas kaupan lihatiskille. Nuoret työntekijät siel molemmat nuuhki sitä kalanperkelettä ja molemmat muijat oli sillee "en haista mitään ihan normi kalalle haisee" Tuore kala ei haise millekkään.
"joo nää on täl viikol tullu tänne ja täl viikol pakattu"
Aika jännä kun lapussa luki et neljäs päivä pakattu. Nyt on kahdeksas. Päiväystä oli jäljellä vielä kuitenki.

Vissii neki kalat ollu ensin tiskillä ja sitten vasta pakattu kun eivät oo menneet kaupaks. Niiku ne ilmeisesti tekkee joka vitun ruokakaupassa. Sitte tungettu siihen LÄMPIMÄÄN vitriiniin. Kalat pitäis säilyttää kylmässä.
Mut ei myydään vaan 10e/paketti eltaantunutta kuhaa.

Ei saatu mitään hyvitystä.

"joo ette varmaan erota pilaantunutta kalaa enää kun teidän pillut haisee samalle"


Hienoo työtä K-Market

SuggestionKeskiviikko 02.01.2019 17:54

Vois vähä helpottaa ylikansoitusta ja antaa armokuoleman noille masentuneille luusereille jotka ei tee elämälleen mitään. Ne kaikki haluaa vaan kuolla mut ei ne uskalla itse tehä sitäkää. Niist ei oo mitää hyötyä yhteiskunnalle eikä niist mitään tule kun pitää vaan valittaa ja itkee ku mikään ei oo hyvin. Ja noit perkeleitä tuntuu olevan joka paikassa nykysin.

pathetic

<3Maanantai 31.12.2018 23:14

Sit on näitä vitun vatipäitä jotka tahallaan tekee ilkivaltaa rakettien kanssa. Perseillään minkä kerkiää, heitellään palavia raketteja Prisman ovista sisään, tähdätään vilkkaille autoteille, taloja päin, silloilta tiputellaan autojen päälle, päiväkotien pihaan vaikka siellä on lapsia, ei viitsitä ulos lähtee nii ammutaan parvekkeilta.

Mut hei onhan se ihanaa kun se kuuluu uudenvuoden viettoon.

NäiMaanantai 31.12.2018 02:06

Jos oot tosissas sitä mieltä et ilotulitteet, raketit yms paska kuuluu uudenvuoden perinteisiin ja ah miten ihana se on siel taivaalla 2 sekuntia ja sit vaa jätettä ja myrkkyjä ilmassa, ja et ei sais kieltää random ihmisille niiden myynti oot vitun tyhmä ja sut pitäis tappaa.
Toivottavasti raketti vie sun näön ja tapat ittes.

idiotismKeskiviikko 03.10.2018 20:24

Kävin mustimirrissä tänää ja sinne tuli joku eukko pienen ihkudaa chihunsa kanssa. Oli selkeesti tosi nuori doggie, alle vuoden ikäinen ja se räksytti menemää koko vitun ajan ja tää muija ei tee elettäkään et komentais lopettamaan sen räksytyksen. Sinne tuli pari muuta koiraa ja ämmä menee piiloon hyllyjen väliin mut antaa sen elukan pitää katsekontaktin toisii koiriin ja räksyttää. Vitun hienoo koulutusta taas.

Luuleeks ihmiset et ku on pieni rääpäle ni ei tarvii kouluttaa, komentaa, tehä mitään sille? Ei saatana.

Tampere.Sunnuntai 30.09.2018 13:45

Tampereella taas tapahtuu. Vittu mitä syöpäkansaa siel.

qrZFXHA.jpg

[Ei aihetta]Torstai 19.07.2018 00:14

f0TRuGk.jpg

[Ei aihetta]Perjantai 13.07.2018 20:08

Tommosia pikkusia vitun persekarvattomia elämänkoulupellejä jos eivät saa kiinni ni on nyt saatana. Vetäsivät iteltää kaulat auki niil puukoillaa, ei jäis kukaa tommosii pikku runkkareit kaipaamaan.
« Uudemmat -