IRC-Galleria

Nyt kirjaa asioita mitkä on vituttanu mua viimeaikoina ihan suunnattomasti:

TEINILESBOT JA NIIDEN KIHLAT

-Oikeesti hormoonien villitsemä teinityttö on jo paha, mutta että niitä pistetään kaksyhteen on jotain aivan uskomatonta. 2 KK seurustelun jälkeen mennään kihloihin ja muka rakastetaan toisiaan 4 ever *insert miljardi sydäntä tähän*. Herätkää jo lapset, ei aina tarvi olla niin saatanan erilainen.

TWILIGHT

-Siinä vaiheessa menee vähän yli kun teinit alkaa jättään poikaystäviään koska ne ei ole samanlaisia kun joku saakelin KUVITTEELLINEN YLIROMANTTINEN VAMPYYRI. Noh te saatte elää sitten yksin märkien pikkuhousujenne ja twilight kirjojen kanssa, koska samanlaista jätkää te ette löydä.

JAPANILAINENMUSIIKKI JA NIIDEN FANIT

-Voi saakeli, ei siitä tarvi päiväkirjaan tulla lyömään sataamiljoonaa sydäntä ku joku englantia osaamaton söpö japsi laulaja heilutti sulle keikalla jotain yli-ilosta kawaii nyppon pehmolelua. Mitä noi ees tarkottaa? En tiä, An Cafe on perseestä.

HUOMENA ON JOKU SAMMUTTAKAA VALOT PASKA.

-Kato kun sammutan. Ei sillä pelasteta maailmaa että kaikki sammuttaa tunniks valot, mutta pakkohan se jonkun olla taas muka maailmanpelastaja. Paskanjauhantaa, mä juhlin sitä että meillä on ylipäätään sähköt.

[EDIT]

Unohdin...

NETTIADRESSIT

-Oikeesti mitä vittua? :D Nyt tuntuu että joka saakelin pienestä asiasta pitää tehä nykysin adressi ja kukaan ei tunnu tajuavan ettei ne oikeesti auta mitään. Tai ainakaan minä en ole ikinä tavannut ceissiä jossa nettiadressi ois muuttanu asioiden kulkua, joten sori lapset Ari Koivunen ei heitä alaikäsille keikkoja vaikka kirjottaisitte kuinka monta nimee turhaan nettidataan.

EI AVAUDU.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.