IRC-Galleria

UnipäiväkirjaPerjantai 08.05.2009 18:39

Ihan vitun siistiä kun muistanu taas viimepäivinä mitä unia on nähnyt :D Tällä viikolla ollaan oltu mm. seuraavilla seikkailuilla:

Toissayönä, meikäläinen kutsuttiin intin kertaus harjotuksiin. Meillä oli joku sota harjotus varattu yheks päiväks ulkopaikkakunnalla, mutta kun me päästiin perille niin se paljastukin vaan Jyväskylän tutustumis kierrokseks :D Kierrettiin bussilla jyväskylää, syötiin pakista, ja päädyttiin lopulta epämääräseen yksiöön kahville. Sielä meidä bussi kuski nimeltä Pekka Routalammi tutki "jännää" tyynyä. Me tietysti vitsailtiin Routalammin kustannuksella että se on vähän kun Pasilan Pekka Routalempi. Siitä suuttuneena se osotti mukana ollutta luutnanttia ja sano, että toipas muistuttaa ihan Rauno Repomiestä. Ja niin kävi. Luutnatti muuttu kirjaimellisesti piirretyks Rauno Repomieheks ja siinä vaiheessa kun se huusi "JUMALAUTA!" repomiehen äänellä mä en pystyny enää. Oli pakko herätä.

Viimeyönä oltiinkin sitten huvipuistoissa. Sielä oli jättimäinen vesiliukumäki jota laski erinäiset bändit ja samalla kun ne laski niin niiden biisi alko soimaan kaijuttimista. Meno oli aikalailla paskaa, ennenkun tutut naamat valmistu laskemaan. Se oli AVENGED SEVENFOLD! vai oliko? Kun pojat alko laskeen liukumäkee kajareista alko tuleen "Warmness On The Soul", mutta bändin nimi oli The F Theory ja siinä oli vaan kolme jäsentä Avengedista. Synester laulu/kitara, Zacky Basso ja The Rev rummut. Ne sais myös laskee mäen uudestaan koska biisi jäi kesken ja se oli kaikkien mielestä hyvä.
Mä pääsin myöhemmin myös pieneen visauiluun "F-Theoryn" kanssa. Voittajalle luvassa palkintoja. Itsevarmuudesta vahvana vastasin heti ekaan kysymykseen oikein. Kysymys oli: "Missä kissa roikkuu?" Mä vastasin, että katosta roikkuvassa tuulettimessa. Vastaus oli täysin oikein, sain palkinnoksi Revin vajaan Malboron punasen röökiaskin. Sielä oli muutama rööki vie jäljellä. Hankin tietysti myös Revin nimmarin tähän askiin <33

Hetkeä myöhemmin päätimme Juuson kanssa lähteä viroon. Salamannopea reissu sinne ja suoraan viinakauppaan, jossa tarjottiin heti maukkaat tequila shotit. Sitten keräileen vaan pulloja kaupasta. Juuso löysäili eikä viittiny ostaa litran Absintti pulloa, koska muka hän ei jaksa juoda sitä. (Kato kun se ei tosielämässä jaksa juoda sitä). Keräsin muutamat perus pullot, mutta kun sitten heräsin niin ei näkynyt missään pulloja eikä Revin nimmarilla varustettua mallu askia :< Sääd.

MITÄKÖHÄN MUUTA TULOSSA?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.