IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Perjantai 27.06.2008 03:33

Pakko avautua nyt kaikesta randomista, kun en oo päässy koneelle moneen päivään. (modeemi rikki.) :D

"Tilipäivä koittaa...tilipäivä koittaa.." >:D Vihdoinkin pääsen törsäämään kaikkeen krääsään (tahtoo figuja...!) ja ehkä johonkin järkevämpäänkin, jos rahaa jää. (= tärkeysjärjestys vääristynyt.)

Ja sellanen btw. info vielä, että mulla on nyt tasan 50 mangaa. 8) Vielä toiset viiskymmentä, niin juhlitaan pyöreitä vuosia. :D En halua ajatellakkaan, paljonko niihinkin on mennyt...onneks oon huono matikassa, niin ei oo mitään käsitystä.

Pitäs kai mennä kohta nukkuun. :x Huominen kuitenkin vielä, nii saan vaihtaa nolife-vaihteen päälle. Unohin muuten ostaa huomiset eväät töihin, mut kai mä sielt kaapista jotain kaavin. :D Eiku ehdinkin aamulla vielä kauppaan! mut damn...pitää herätä aikasemminkin sitä varten. 8(

Nyt tuli nälkä. :9

Välivuorot on muuten siitä hyviä, että voi puoli-ihmetellä klo.15.30-19.00 aikavälillä, kun päivävuorolaiset + tulityöntekijät menee kotio. Pääsin taas paloautoon lukemaan full moon wo sagashitea ja tekeen sudokuja. 8) Ainoastaan suklaat puuttu, mut yritin kestää.

Outoa... oon alkanu yhtäkkiä piirteleen kaikkee ylisöpöä (tai ainakin _yrittänyt_). Ehkä oon saanu tartunnan pikkusiskoltani, joka sanoo söpösti välillä "chu!", tai sitten shojo-mangoista ja/tai animeista. :D Romanttiset sarjat onkin yllättävän kivoja. :3 chu! Multahan pikkusisko on tietty ton sanan oppinu... (busted!)

Joo ny nukkuun... -_- Ei tullu taaskaan kovin nättiä tekstiä, mutta ei kai päiväkirjamerkinnältä voi vaatia liikaa? Viljelen liikaa hymiöitä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.