IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tein kivan löydön 4chanissa. :3 Joku pastes tälläsen linkin (http://www4.atwiki.jp/hitec/pages/1.html) ja toivoi, että joku vois ladata kaikki noi kuvat tuolta sille.

Noh, mä sit kattelin tota sivustoa ja sieltä löyty ihania pokémonkuvia. *.* Siis en oo varsinaisesti mikään pokemonfani, mutta jos jotain söpöö löytyy niin pakko se on koneelle saada. ;3 Mulla on koneella noita vasta jtn reilut 226, joten matkaa on vielä.

Näitä vois muuten ihan hyvin cossia - siis muullakin tavoin, kuin kigurumin muodossa. ;) Ei ois pöllömpi idea. Kiguissa ei oo mitään vikaa, mutta jos joku yrittää oikeasti _näyttää_ esim. Mewtwolta, niin tulos on yleensä aika kökkö... Ennemmin törmäisin kadulla tälläiseen versioon: http://img367.imageshack.us/my.php?image=202418e6gq4.jpg

Oli muuten vaikee valita, minkä noista laittaisin päiväkirjamerkintäkuvaksi. ;D Pichu (http://img187.imageshack.us/my.php?image=a303c5a6jq9.jpg), Charmander (http://img186.imageshack.us/my.php?image=e5e2cc44hm9.jpg) yms. öttiäiset on kans söpöjä, mutta koska niitä näkee jokapaikassa, niin olkoon nyt Jolteon kuvassa.

//

PS. Kuolen sata kertaa, jos joku cossais pokemoneja ihan _ihmisen_ muodossa. <3 Noi on vaan niin söpöjä. ^^ Pistäisinkö pikkusiskon cossaan jotain? ;D

PPS. Ei, emmä oo sekasin, sain vaan söpötyskohtauksen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.